PametnoKladjenje
Analize
Maretov pregled Premijer Lige, kolo 4

Posle jako uspešnog pregleda prošlog kola – MARETOV PREGLED PREMIJER LIGE, Mare će baciti pogled na utakmice i danas. Derbi dana u Mančesteru. Junajted oslabljen samo znakom pitanja za nastup Miktarijana, dok Siti ima mnogo, mnogo veće probleme. Miktarijan se do sada…

Posle jako uspešnog pregleda prošlog kola – MARETOV PREGLED PREMIJER LIGEMare će baciti pogled na utakmice i danas.

Derbi dana u Mančesteru. Junajted oslabljen samo znakom pitanja za nastup Miktarijana, dok Siti ima mnogo, mnogo veće probleme. Miktarijan se do sada nije naigrao pa je dosta izvesno da neće ni danas. Ipak, Murinjo bira tim dosta specifično. Ukoliko neki igrač taktički zadovoljava, igraće. Ja sam lično očekivao zvezdu vodilju Dortmunda još od prvog meča u Premijeru, ali sam se očigledno prevario. Malo je iznenađenje što je Murinjo iz tima odbacio i Darmijana i poručio mu da traži – novi klub. Za Siti, Kompani je i dalje povređen, ali veći hendikep je Aguero, koji neće igrati do kraja Septembra.

Kada se sve uzme u obzir, nikako mi ne deluje da će Siti ovde izaći kao pobednik. Murinjo i Gvardiola, nekada najbolji prijatelji u Barsi dok je Mou bio prevodilac, sada su žestoki protivnici između kojih je palo mnogo teških reči. Dok su vodili najbolje timove Španije, bilo je tu mnogo “prozivki” na račun svega i svačega, od sudija do fudbalskog saveza i favorizovanja i jednih i drugih. Čak je i Zlatan rekao da je Gvardiola odličan terner, ali nula od čoveka. Dosta strasti na obe strane, ali Junajted je danas ipak kvalitetniji. Odbrana, po meni, i dalje malo klimava, mada će oba tima dati sve da ovu utakmicu ne izgube.

Utakmica na koju se ne bi trebalo jako kladiti, previše je neizvesna. Ali navijački…Junajted, definitivno. Siti nije ubedio igrom ove sezone, a neće biti ni Aguera.

Ono što se može igrati…po meni, danas za novac bi bilo:

Arsenal daje dva gola @ 1,70

Liverpul daje dva gola @ 1,70.

Dabl plaća odlično, oko 2,90.

Ostali mečevi su dosta ujednačeni za konačne ishode, možda jedino Totenhem uspe da dobije desetkovani Stouk. Stouk će biti bez Glena Džonsona, Mame Diufa, Haugarda, Šakirija, Batlanda, Ajrlenda i Afelaja. Totenhem samo bez Dembelea i Rouza. Posle slabog starta, za očekivati je da će se Totenhem pomučiti za pobedu. Krajnji ishod 2&0-2.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *