PametnoKladjenje
Analize
Maretov pregled Lige Šampiona

Mnogo zanimljivih mečeva danas, kao i dobrih kvota. Ali, izdvaja se par dobrih, a par mogućih zamki. Prva zamka bi svakako bila utakmica Liona i Dinama iz Zagreba. Modri će prošli susret sa Lionom pamtiti dokle god su živi, kada…

Mnogo zanimljivih mečeva danas, kao i dobrih kvota. Ali, izdvaja se par dobrih, a par mogućih zamki.

Prva zamka bi svakako bila utakmica Liona i Dinama iz Zagreba. Modri će prošli susret sa Lionom pamtiti dokle god su živi, kada je Maksimir bio potopljen sa 7 komada i kada je Gomis postigao 4 gola. Danas će Lion biti bez najboljih igrača koji melju ove sezone, Lakazet i Fekir neće moći da igraju, kao ni Valbuena, Žale i Grenie. To znači da Lion danas igra bez standardna dva napadača, Lakazeta i Fekira, kao i bez ofanzivnog Valbuene. Obzirom da će se zagrebčani sigurno braniti sa 10 igrača, Lionu će biti dosta teško da postiže golove. Pobeda Liona je opet nekako izvesna, ali ja ne bih mogao da igram na njih, kada znam da im nema celog standardnog napada.

Dalje, Lester debituje u LŠ. Sigurno žele opasan debi. Čuli ste priče o organizovanju nove lige, lige najboljih klubova, gde više neće učestvovati “mali” timovi. To se radi zbog novca i zato što je “velikima” prosto malo prihoda iz LŠ kada igraju sa Ludogorecom i sličnima. To takmičenje i dalje nije potvrđeno, mada je UEFA protiv toga…ipak će kapitalizam i zakon “jačeg” na kraju presuditi. Ne znam kada, možda za 5 godina, možda 10, ali hoće. Pogađate ko će biti pozvan iz Engleske? Man U, Man C, Liverpul, Arsenal i Čelzi. Čak ni Totenhem, ali se trude. Lester naravno nije u opticaju, ali se sve može promeniti ako budu atraktivni. A da bi to bili, moraju da se dokazuju. Protiv ekipe kao što je Briž bilo koji tim iz PL bi morao lagano da trijumfuje, a naročito Lester koji nema problema sa povredama. Po meni, tip dana bi morao da bude Lester Draw no Bet jer ne vidim scenario u kome oni mogu da izgube ovu utakmicu.

Levrkuzen je po kvoti mnogo veći favorit nego što to stvarno jeste, pa mi se baš i ne sviđa, realna kvota bi morala da bude 1.85 ili 1.90 jer prosto ne igraju dobro i ubedljivo.

Dortmund je bez Bendera i Rojsa, ali bi morao da pobedi Legiju.

Siti i Menhengladbah bi morali da donesu golove, Gladbah ne ume da se brani i uvek igra ofanzivno.

Da zaključim, moj tip dana je Lester, Draw no Bet za odličnih i malo neverovatnih 1,80.

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *