PametnoKladjenje
Maretingale
Maretingale tip 5. April

Nadamo se da ćete i večeras uživati uz Maretov i Oktopodov tip koji je upravo objavljen, a do sada je pogodio 7 od 9 parova sa odličnim kvotama!

Mare je izabrao tip za večeras. Za sada mu ide odlično, iako je mislio da će promašiti još neku utakmicu da bi uzeo još više novca svojom Maretingale strategijom, do sada je pogodio čak 7 od 9 parova.

Citiramo Mareta:

Ova utakmica možda deluje malo nesigurno, na prvi pogled. Međutim, kada sam u Oktopod ubacio ključne faktore, a jedan je da Notingemu večeras ne igraju čak 6 ključnih igrača, rezultat je bio vrlo jasan, kada god barem trojica od ovih 6 igrača nisu igrali Notingem je gubio. Večeras igraju bez odbrane (Notingem), a igraće bez: Jamie Ward (29/2 f), Eric Lichaj (37/1 d, SUSP), Michael Mancienne (30/0 d), Jack Hobbs (20/0 d), Nelson Oliveira (28/9 f, najbolji strelac), Daniel Pinillos (19/0 d).

Prema strategiji, ulog i dalje mora biti 100 poena, a ovo je naravno i predlog softvera za večeras, kao i uvek do sada. Još uvek nisam stigao da apdejtujem statistiku sofvera od vikenda, uradiću to danas popodne.

A statistiku Maretignale strategije i sam način igre možete pogledati ovde.

Znači, gostima fale najbolji strelac, 4 ključna igrača odbrane, a kvota 1,95. Dovoljno za Oktopod, a samim tim i za mene. Srećno svima. Pozdrav, Mare.

21h Reading Nottingham 1 @ 1.95 x 100 poena 

Related Posts