PametnoKladjenje
Flash vesti
Mare i Oktopod nastavili niz, SPEC Info prošao, počinje članarina

Uputstvo za plaćanje članarine!

Kakav dan juče, prošlo je gotovo sve, prvo Spec Info, a onda smo izgleda dosta pomogli i vestima iz sveta, gde je prošla utakmica u Peruu, a ni Boka nije izgubila. Bilo je tesno, dobar gol je dala Boka u 95. minutu iz slobodnjaka, taman da vrati za Atletiko od preksinoć koji je “promašio” penal u 94. minutu.

U Spec Infu, komšinice su se pobrinule da novčanici budu dosta puniji, a neki korisnici u Makedoniji su tu uhvatili, verovali ili ne, čak kvotu 3,10. Izgleda da kladionica Viliam Hil u Makedoniji ne obara kvote, tako da je dečko okačio slikane tikete sa kvotama 3,10 na Hrvatice, koje zbog ovog sigurno dobijaju posebno mesto u našem srcu pored Antonije Mišure (a sada Sandrić, jeste komšije, pratimo sve 😀 ).

Mare i Oktopod i dalje nastavljaju niz, prošla im je Boka X2 za kvotu 2,15, tako da Mare i dalje čeka neki poraz koji bi mu omogućio da svoju strategiju najzad i primeni. Nadamo se da neće još dugo morati da razmišlja o tome. Oktopod sada stoji na senzacionalnih 40 utakmica od kojih je promašeno samo 9, uz profit od 1045 poena za samo 20-ak dana. Uzevši u obzir i njegovu Maretingale strategiju, Mare definitivno zadovoljno trlja ruke ovog meseca. Nadamo se da će tako i nastaviti, iako postaje malo nepodnošljiv u redakciji. Ne zna da bude dostojanstven u pobedi. 😀 Dosadašnji skor Oktopoda:

oktopod

Opet je prošla i šaljiva opklada da će Dortmund dobiti i Aubamejang dati gol (kvota 4,00), a posle iste takve sa Ibrom i PSŽ-om (kvota 6,25), moramo da počnemo te šaljive da shvatamo ozbiljno, ili bar da stavljamo više novca. Šalu na stranu, opet se jedan tim pobrinuo da juče ne bude sve savršeno, to je naravno Silkerborg koji je ničim izazvan uspeo da izgubi na svom terenu iako protivniku bodovi nisu značili baš ništa.

Danas ima dosta utakmica, biće opet vesti sa svih strana, a znamo da i vi jedva čekate da ih vidite. Mare i dalje ne zna da li će biti nešto sa Oktopoda jer i mi i dalje čekamo dosta informacija. Mare koristi ovu priliku i da vas pita da li vam se nova Android aplikacija sviđa, da li vam je bolja i slično, pošto se niko ne javlja, a do sada bi trebalo da je svima apdejtovana.

Da i mi iskoristimo ovu priliku, tj. ovaj članak, da objavimo da naplata članarine kreće od danas, ali da će krenuti da se računa od ponedeljka 14.03.2016. Mora tako jer moramo da imamo vremena da ubacimo sve korisnike, prevelika je navala i nećemo stići u toku jednog dana. Onaj ko ne uplati danas/sutra/prekosutra, ne možemo da mu garantujemo da će moći da čita vesti u ponedeljak jer iako uplati u ponedeljak, ne znamo da li ćemo mi stići da ubacimo istog dana.

Uputstvo za prijavljivanje možete naći ovde (ukoliko se još uvek niste registrovali na našem sajtu)

Ukoliko jeste, uputstvo za plaćanje možete naći u daljem tekstu.

Iako je rečeno već mnogo puta, da ponovimo ono najbitnije. Mesečna članarina je samo 300 dinara, tj. 2,5 eur. Na to nemojte da gledate kao da plaćate naše tipove (jer bi u tom slučaju bilo mnogo, mnogo skuplje) već gledajte na to kao online sportski časopis koji vam svakog dana pruža pregršt informacija iz zemlje i sveta u vezi svih sportova, kao i naše tipove koji uopšte nisu loši, a da ne pričamo o SPEC Info i Oktopodu.

Želeli smo da bude jeftino i napravimo pravu zajednicu, a vidimo da smo uspeli u tome, novac nam je iskreno potreban jer sve ovo odvlači osmoro ljudi koji svakodnevno rade, kao održavanje svega ovog. Onaj ko kupuje dnevne novine, ili časopis “Tip” sigurno daje više od 300 dinara mesečno, tako da smatramo da je cena više nego poštena. Smatramo da svako ko se kladi mora da ima 300 dinara mesečno, tj. 2,5e ili jednostavno ne bi trebalo da se kladi. Članarinu možete odmah platiti i za više meseci, na primer 3, 6 ili 12 da se ne bi maltretirali do pošte i slično. Videli ste i sami koliko informacija ima mesečno, tako da mislimo da stvarno vredi. Pored toga, pružamo vam i jedinstveni vid edukacije, kao što Kešaut (Cashout), objašnjeno je ovde. Da biste se ozbiljno kladili i koristili mogućnosti kešauta, prosto morate imati nalog na Skrill-u i karticu za plaćanje preko Interneta koja je besplatna.  Detaljno uputstvo za plaćanje nama, kao i za otvaranje naloga na Skrill-u možete naći u našem detaljnom uputstvu za plaćanje KOJE JE UPRAVO OBJAVLJENO KLIKOM NA OVAJ LINK. Svima preporučujemo Skrill i plaćanje preko računa.

Na sajtu će i dalje biti besplatnog sadržaja, ali će većina naših tipova, Spec Info, Vesti iz Sveta fudbala, Oktopod biti sadržaj kome će moći da pristupe samo članovi.

Tag

Related Posts