PametnoKladjenje
Prognoze
Manchester City vs Sevilla

Plavci traže novu pobedu u Ligi šampiona.

Manchester City vs Sevilla 
 • Duel dve ekipe koje su doživele istu sudbinu u prva dva kola grupne faze Lige šampiona. Obe ekipe su pretrpele poraz od Juventusa, Mančester Siti kod kuće, dok je Sevilja poražena na gostovanju. Takođe obe ekipe su pobedile Mehengladbah.

  Tako da se već sad može reći da će ove dve ekipe voditi borbu za 2 mesto. Juventus večeras igra protiv sve boljeg Mehengladbaha, tako da će i ovaj meč biti jako zanimljiv.

  Mančester Siti je prošlo kola na mišiće pobedio Mehengladbah, da bi nakon toga u Premier ligi na 2 utakmice postigli čak 11 golova. Međutim između te dve utakmice im se povredio Aguero koji je na jednom meču postigao neverovatnih 5 golova, ali na sreću plavaca to se nije osetilo pošto su Sterling i Boni apsolutno nadoknadili ovaj gubitak.

  Mančester ima skor sa španskim klubovima vrlo izjednačen, 2 pobede, 2 nerešene i 2 poraza. Takođe nakon što su otvorili sezonu sa 5 utakmica bez primljenog gola, usledio je niz od 7 utakmica u kojima su primili barem po jedan gol. Tako da nije na odmet ovde i razmišljati o igri GG.

  Sa druge strane Sevilja nije uspela da pobedi na poslednja 3 gostovanja engleskim klubovima. Poslednji odlazak Sevilje na gostovanje nekom engleskom klubu je bilo 2007/2008 i taj meč su izgubili od Arsenala sa 3:0. Samo jedna utakmica od 9 u Ligi šampiona je Sevilje u gostima je završena nerešenim rezultatom.

  Sevilja neće moći da računa na seldeće igrače: Daniel Carriço, Gaël Kakuta, Sergio Escudero

  Dok Mančester Siti neće moći da računa na: Samir Nasri, Sergio Agüero, David Silva, Eliaquim Mangala

PK PROGNOZA
 • Kako stoje stvari ove dve ekipe će se takmičiti za drugo mesto u grupi. Mančester Siti je oslabljen zbog povreda, ali su pokazali da imaju kvalitet u prošlom kolu gde su postigli 5 golova. Sevilja će na ovom meču gledati da ne bude poražena i svoju šansu će tražiti kod kuće.

  Mi najviše verujemo u pobedu domaćina koja plaća 1,61.

  Takođe mogući ishodi su:

  Mančester Siti vs Sevilja – GG

  Mančester Siti vs Sevilja – 3+

  Mančester Siti vs Sevilja – GG&3+

Related Posts