PametnoKladjenje
Prognoze
Mančester – Volfsburg

Crveni Đavoli se spremaju da preplašene Vukove vrate kući!

 

Mančester – Volfsburg
 • Mančester je konačno uspeo u Premier ligi da dođe na prvo mesto, ali sad je potrebno da se fokusira na novu utakmicu. Prošlo kolo su Engleski klubovi podbacili u Ligi šampiona, pa je Mančesteru ova utakmica izuzetno bitna.

  Volfsburg je prvi meč u Ligi Šampiona pobedio sa 1:0 CSKA, dok je Mančester uspeo da prokocka vođstvo protiv PSV-a u gostima i da na kraju izgubi dobijeni meč sa 2:1. Međutim nakon te pobede Volfsburg je pobedio sam ojednu utakmicu, a sa ostale dve je odne samo bod. Demolirani su od Bajerna sa 5:1, a osvojili su bod protiv Hanovera.

  Mančester je ozbiljno popravio formu i u poslednja tri meča je pobedio sa po tri postignuta gola na svakom meču. Pobedili su Liverpul sa 3:1, zatim 3:2 rotiv Sautemptona, da bi na kraju i pobedili bez primljenog gola Sanderledn za vikend. Novi napač Mančestera Martial se odlično uklopio u ekipu i može se reći da će biti ozbiljno pojačanje. Runi i Martial se sve bolje slažu, tako da postaju ubitačan tandem.

  Poslednji put su se ove dve ekipe sastale 2009. godine i oba puta je Mančester odne ceo plen.

  08.12.09 CHA Wolfsburg Manchester United 1 : 3
  30.09.09 CHA Manchester United Wolfsburg 2 : 1

[yop_poll id=”19″]

PK Prognozira
 • Mančester je definitivno favorit na ovom meču, još ako se uzme i moranje, nije teško reći da će ekipa sa ostrva dati sve od sebe da goste isprati praznih šaka. 

  Naš predlog je čist kec koji plaća oko 1,8

  Takođe nije loše odigrati da će i Martial postići pogodak.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *