PametnoKladjenje
Flash vesti
Mančester uz golove?

Prema prvim informacijama, večeras se igra velika utakmica. Velika najviše po tome što nismo navikli da gledamo Premijer Ligu petkom uveče i ovo je novi termin. Naravno, zbog toga smo svi srećni, da je sreće pa da je Premijer Liga…

Prema prvim informacijama, večeras se igra velika utakmica. Velika najviše po tome što nismo navikli da gledamo Premijer Ligu petkom uveče i ovo je novi termin. Naravno, zbog toga smo svi srećni, da je sreće pa da je Premijer Liga svake večeri.

Znači, večeras će oba tima biti u spremni za boj, sve oči će biti uprte u njih. Sautempton je izgubio najboljeg igrača i strelca tokom leta – Gracijana Pelea. Menja ga Šejn Long, dok mu pomažu Tadić i Redmond.

Ono što ne uliva poverenje je svakako odbrana Junajteda, koja će večeras biti sastavljena od sledećih igrača: Valensia, Šo, Blind i Bejli (reprezentativac Obale Slonovače, došao iz Viljareala). Kao što vidimo, pravog odbrambenog sem Bejlija tu i nema. Odbrana Mančestera još uvek nije dovoljno uigrana da ne bi primila gol.

Sveci će se sigurno čuvati, dok će Marsial, Ibra, Miktarijan, Mata, Runi i društvo sigurno postići neki pogodak.

Ove godine će na Teatru Snova sigurno biti mnogo manje stresa za navijače, kao i za sve kladioničare, barem bi tako trebalo. Ibra je ove sezone došao po titulu, tako da verujemo da će učiniti sve u svakoj utakmici.

Po našoj proceni, meč koji izaziva previše pažnje da bi se na njega ozbiljno kladilo, više je za tiket ili manji ulog, igraće ga apsolutno svi, zajedno sa Lionom. Gledaće igrači Sautemptona da se ne obrukaju, ali verovatno će izgubiti. Ibrahimović daje gol je najverovatniji ishod, kao i 1&3+ jer odbrana Junajteda je sve, ali nije granitna i verovatno će primiti gol i večeras.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *