PametnoKladjenje
Analize
Maksimir će najzad biti pun, da li će biti dovoljno?

Dinamo nije ono što je bio prethodnih godina. Odlaskom Mamića, opala je i finansijska struktura Dinama. Takođe, najbolji igrač Pjaca je otišao u Juventus, dok i najbolji napadač Sudani traži opcije za transfer. Prvi golman Eudardo razmišlja o odlasku kao…

Dinamo nije ono što je bio prethodnih godina. Odlaskom Mamića, opala je i finansijska struktura Dinama. Takođe, najbolji igrač Pjaca je otišao u Juventus, dok i najbolji napadač Sudani traži opcije za transfer. Prvi golman Eudardo razmišlja o odlasku kao i Sudani, tako bi Fernandez bio jedini igrač sa kvalitetom iznad ostalih. Demolirali su Hajduk u prošlom kolu, mada su jedva izvukli nerešen ishod protiv Belupa kod kuće, i to u 94. minutu.

Red Bul igra odlično u Ligi i ovu utakmicu željno iščekuju…možda i više nego Dinamo. 10 godina traje žeđ za Ligom Šampiona, a sezonu su počeli dosta furiozno. Soriana će biti jako teško čuvati i ne deluje da će Dinamo ovde proći bez primljenog gola.

Iako je kvota na pobedu Dinama jako primamljiva, to više nije onaj Dinamo od pre nekoliko godina, a Salcburg dolazi u Zagreb da bi prošao dalje.

Maksimir će najzad biti pun posle dugo vremena, ali ne mislimo da će to biti dovoljno. Ipak, vruć teren je svakako vredan pomena, kao i kvota na goste. Teško je prognozirati pobedu nekog tima ovde, ali čini se da je Salzburg bliži njoj, bolji, kvalitetniji…da će igrati sa više želje.

Ne bismo se usudili da igramo na domaćina, ali zato Draw No Bet na goste deluje vrlo primamljivo i odlično plaća, čak 2.30. Ne verujemo da će tim iz Austrije ovu utakmicu izgubiti.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *