PametnoKladjenje
Prognoze
Mainz – Hoffenheim

Mainz je svakako trenutno u mnogo boljoj formi i dosta atraktivan i napadački fudbal. Pored toga tradicija je na njihovoj strani i uz dosta dobru kvotu na pobedu domaćina vredi pokušati na čistu pobedu Mainz koja plaća duplo.

Mainz
 • Mainz je ovu sezonu otvorio sa solidnih 2-0-2 i gol razlikom 6/4, i dalje traže svoju najbolju formu ali može se reći da su ostavili korektan utisak do sad.

  Mainz je bio u tzv mini seriji pobeda sa dve pobede za redom nad Hanoverom i Monchengladbach, rezultatima 3:0 i 1:2 do meča sa Šalkeom koji su izgubili sa 2:1. I pored jako dobre igre Mainz-a koji je imao par odličnih šansi je izgubio meč, ali su sigurno zaslužili barem nerešen rezultat.

  Polednja tri meča Mainz su završena sa tri gola po meču i pokazali su da imaju dota dobar napad. 

  Golman Mainz Loris Karius je odlično branio prošle nedelje, pokazao je da odbrane sa početka sezone nisu čista slučajnost, još ako se doda da je i odbranio 3 penala može se reći da nije bez razloga jedan od najboljih golmana Bindeslige.

  Interesantno je da Mainz nije odigrao nerešeno na poslednjih 11 utakmica!

Hoffenheim
 • Hoffenheim je otorio sezonu na jako loš način, sa dva poraza i nerešenim mečom. Izgleda da se još uvek nisu trgli pošto su i prošlo kolo izgubili sa 1:3 od Verdera. Tako da još uvek ne zanju za pobedu u Bundesligi.

  Takođe forma Hoffenheim u gostima je katatrofalna pošto su uspeli da zabeleže samo jednu pobedu na 11 poslednjih gostovanja.

  O napadu igrača Hoffenheim ne treba ni trošiti reči pošto su postigli samo 3 gola do sad. Jedan od glavnih razloga za tako nešto je što je njihov najbolji napadač Anthony Modeste napustio klub ovog leta, a za njegovu zamenu su doveli veterana Kuranyi koji se i ne može pohvaliti trenutnom formom.

 

PK Prognozira
 • U međusobnim susretima Hoffenheim nije baš imao mnogo sreće sa 6 poraza, 4 remija i samo 2 pobede u Bundesligi.

  Mainz je svakako trenutno u mnogo boljoj formi i dosta atraktivan i napadački fudbal. Pored toga tradicija je na njihovoj strani i uz dosta dobru kvotu na pobedu domaćina vredi pokušati na čistu pobedu Mainz koja plaća duplo.

[yop_poll id=”4″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *