PametnoKladjenje
Analize
EURO2016: Mađarska v Portugal [by Mare]

Maretova najava: Kao što sam već sinoć napisao, hendikep na Portugal meni lično ovde deluje jako dobro. Da situacija bude još bolja, kvota na Portugalce samo raste. Sada je pobeda Portugala sa hendikepom 2,45. Iako su predlozi mog softvera u…

Maretova najava:

Kao što sam već sinoć napisao, hendikep na Portugal meni lično ovde deluje jako dobro. Da situacija bude još bolja, kvota na Portugalce samo raste. Sada je pobeda Portugala sa hendikepom 2,45.

Iako su predlozi mog softvera u poslednjih par dana bili dosta dobri, juče, kao i u nedelju, ovaj tip ne spada u predlog softvera.

Vodim se time da je Portugal do sada bio jako dobar i u ovu utakmicu sam siguran koliko i na prošli tip – Belgiju. Kvota je odlična, a Portugal prosto mora “da proradi”. Mađari su se svakako kvalifikovali i nemaju mnogo motiva sem da se odmore. Selektor je takođe najavio kombinovani tim, što je i logično. Očekujem jednu zdravu pobedu Portugala koja će nadomestiti dosadašnju nesreću.

Kolaju priče da će ići na nerešen ishod, ali ne verujem u to. Morali bi sve vreme da paze na rezultate drugih utakmica i kalkulišu da sve vreme vode, pa da namerno prime gol posle 85. minuta. Imaju priliku da budu prvi u grupi, ako dobiju Mađare sa razlikom, tako da verujem da će ići na to. Kvota je svakako odlična.

Da iskoristim priliku da najavim još nešto, pošto sam još prošle nedelje rekao da ćemo sarađivati sa SportMiningom, uskoro ćemo manje više postati isti sajt. Oni su bili popularni dosta pre nas, ali su me prepoznali na jednom tipsterskom sajtu gde prodajem tipove, pa smo se dogovorili da im uradimo redizajn i u novu sezonu krenemo zajedno. Tako da će se uskoro ime facebook stranice promeniti u SportMining, a uskoro će korisnici dobiti nove alatke, direktno prosleđene od SportMininga. To je nešto što je kao vaš lični softver za sve moguće podatke, na vašem kompjuteru, kroz koji možete sami da “rudarite”. Ti podaci su užasno skupi, ali će nama, tj. članovima PK biti dostupni po bagatelnoj ceni jer je to bio jedan od naših prvih uslova, da naša zajednica ne trpi, tako da smo se dogovorili da za strance bude jedna cena, a za naše druga. Na primer, to možete videti i ovde, na nekim od glavnih sajtova na svetu:

XML TEAM

XML SPORT FEEDS

OPTA

Cene podataka idu i do vrtoglavih 8000e mesečno. Jeste, istina je, to možete i proveriti. Ali mi i sportmining.com ćemo ih davati gotovo besplatno. Ja sam moj “Oktopod” njima iznajmio na korišćenje, a oni će nama njihov, uz male zajedničke prepravke. Oktopod će nastaviti da prodaje svoje tipove, kao i do sada, na PK i na SportMining.com.

Takođe, dozvoliću i kupovinu mojih tipova, direktno od mene. Na najpoznatijem sajtu za klađenje postoji moja statistika za poslednja 4 meseca, pa kome se sviđa, neka izvoli. O tome ću ljude obavestiti nešto kasnije i biće članak posebno posvećen samo tome. To naravno nema nikakve veze sa PK i SportMiningom, to je moj lični izbor, kao i vaš, da li želite da pratite ili ne. Da, naravno, cena će biti dosta veća i prilagođena strancima, ali ćete imati nešto jako dobro – povraćaj novca ukoliko budem imao mesec u minusu. To se do sada nije desilo, ali nikada se ne zna, mada ja iskreno ne verujem da će se to desiti. Sve u svemu, to će biti vaš lični izbor.

U svakom slučaju, ono što je najbitnije, to je da smo dogovorom zaštitili sve koji su ovih godina verovali u nas i članovi PK će moći da produže članarinu po postojećoj ceni od 300 dinara mesečno KOLIKO GOD ŽELE! Posle baš tvrdih pregovora, oni su forsirali cenu od 25€, koliko se i sada naplaćuje na SportMining.com. Uspeli smo da im objasnimo razliku između platežne moći Balkana i Evrope, pa samim tim ne mogu da očekuju istu cenu. I članovi PK će uvek imati velike beneficije u odnosu na strane korisnike, a oni koji su sa nama bili do sada, ovo spajanje neće ni osetiti. Dogovaramo se sa njima oko još nekih bitnih detalja o kojima ćete biti obavešteni u najskorije vreme. U ime cele redakcije PK, zahvaljujem vam se na dosadašnjem poverenju i nadamo se još mnogo većem uspehu u narednim sezonama.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *