PametnoKladjenje
Prognoze
Maccabi Tel Aviv vs Basel

Sva je prilika da će u ovom meču pasti barem 2-3 gola, kao i da će obe ekipe postići po gol. Ako neko bude dao gol za Maccabi to će, po našem mišljenju, biti Eran Zehavi, koji je na prethodnih…

Maccabi Tel Aviv
 • Maccabi je golom u 6 minutu zaustavnog vremena uspeo da dobru igru u gostima kruniše izjednačujućim golom. Njihov najbolji igrač Eran Zehavi, koji je u četiri prethodna meča postigao 6 golova, postigao je oba gola na gostovanju u Bazelu, i na taj način omogućio da se Maccabi opravdano nada da će se vratiti u grupnu fazu Lige šampiona nakon 11 dugih godina.

  Maccabi nije kod kuće pobeđen u Evropskim takmičenjima 10 utakmica kod kuće, do poraza od Viktorie Plzen. Može se reći da Maccabi ima blagu prednost u ovom revanšu, zbog dva data gola u gostima.

  Maccabi nije poražen u poslednje tri utakmice u svim takmičenjima, a pobedom za vikend u ligi od 3:2 nad Bnei Saknin je prekinuo niz od 3 utakmice kod kuće koje nije pobedio u svim takmičenjima, od kojih je dve izgubio.

  Da li je to bio rezultat njihove promenljive igre ili je su kvalifikacije u Ligu šampiona učinile svoje, ostaje nam da vidim večeras.

 

Basel
 • Basel je nakon primljenog gola na samom kraju meča, sebi postavio i ozbiljna pitanja i ozbiljan izazov pred današnji duel sa Maccabiem. Basel je sad doveo u pitanje ulazak u grupu Ligu šampiona nakon dve poslednje godine i svetan je da putuje i Izrael sa činjenicom da će morati da postigne minimum jedan gol, ako ne i dva da bi prošao dalje.

  Svakako Basel ima mnogo veće iskustvo u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Maccabia, ali ovo će biti veliki test njihovog karaktera na današnjem meču.

  Basel nije pobedio na poslednjih 6 utakmicau gostima u Ligi šampiona, od čega je 4 izgubio.

  Na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima Basel nije poražen u novoj sezoni, čak naprotiv pobedio je na 9 od 10 utakmica. Jedinu utakmicu koju je remizirao 2:2 je upravo sa Maccabiem, ali sa druge strane Basel je pobedio na poslednjih 10 od 12 utakmica u svim takmičenjima, a čak 5 je pobedio na gostovanjima.

Međusobni susreti
 • Maccabi i Basel su se sastali dva puta u sezoni 2013/2014 i oba dvomeča Basel je izašao kao pobednik.

  Oba duela kod kuće Basel je pobedio, dok su u gostima igrali nerešeno.

PK Prognoza
 •  

  Oba tima su svesna da će morati da daju svoj maksimum u ovom meču, Basel je malo poremetio drugi gol koji je primio u zadnjem minutu zaustavnog vremena. Svakako i Maccabi je svestan da ima dobru priliku i sigurno neće srljati na ovom meču.

  Maccabi je svestn da ukoliko bude odigrao utakmicu sa malo golova ima veće šanse da prođe u ovom dvomeču, tako da će najverovatnije i izaći sa jednim napadačem, jednim ali vrednim Eran Zehavi, koji je trenutno i najbolji igrač kvalifikacija za Ligu šampiona.

  Sa druge strane Basel je izuzetno efikasan u gostima, u poslednjih 5 mečeva Basel je dao minimum 3 gola, što je vrlo impresivno.

  Sva je prilika da će u ovom meču pasti barem 2-3 gola, kao i da će obe ekipe postići po gol. Ako neko bude dao gol za Maccabi to će po našem mišljenju biti  Eran Zehavi, koji je na prethodnih 4 utakmice dao 6 golova.

VAŽNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *