PametnoKladjenje
Prognoze
Luksemburg vs Slovačka

Slovačka juri poslednji voz!

Prošlo kolo Slovačka je iznenadila sve kladioničare kao i njihove navijače lošim izdanjem na svom terenu protiv Belorusije. Taj meč je završen pobedom gostiju od 0:1. Dok je glavni konkurent Ukrajna odigrala odličan meč protiv Makedonije i slavila je sa 0:2 i time se bodovno izjednačila sa reprezentacijom Slovačke.

Ono što može utešiti navijače Slovačke jeste da su bolji u međusobnim susretima protiv Ukrajne, tako da ukoliko zabeleže pobedu protiv Luksemburga u ovom meču sigurno će zadržati drugu poziciju i plasirati se direktno na EURO 2016.

Luksemburg je pobedio samo jedan meč u ovim kvalifikacijama. Jedini meč koji je Lukseburg pobedio je protiv Makedonije i to sa 1:0. Prošli susret u Slovačkoj je završen pobedom domaćina od 3:0. Luksemburg je reprezentacija koja je primila najviše golova, neverovatnih 23

Slovačka je svakako mnogo kvalitetniji tim od Luksemburga. Pobedili su na prvih 6 mečeva kvalifikacija, ali su zato posustali na kraju i iz 3 meča su uzeli samo 1 bod. Ovaj podatak zvuči loše, ali ako se uzme u obzir da su putovali u Španiju, pa su igrali protiv Ukrajne bez golova, slobodno možemo da kažemo da bolje od ovoga nisu ni mogli. Jedino razočarenje je bila prošla utakmica gde su izgubili kod kuće od Belorusije.

Slovačka možda može da prođe i bez pobede na ovom meču, pošto se sastaju Španija i Ukrajna u drugom meču ove grupe. Španija nije primila gol na poslednjih 7 mečeva, tako da je sigurno da će reprezentaciji Ukrajne biti jako teško na ovom meču. 

PK PROGNOZIRA
  • Slovačka je podbacila realno samo na poslednjem meču. Njihova odbrana je dosta dobra, još ako se uzmu u obzir napadačke mogućnosti Luksemburga, nije teško predpostaviti da Slovačka na ovom meču najverovatnije neće primiti gol.

    Kvota na pobedu Slovačke bez primljenog gola je 1,85.

    Takođe najverovatnije je i da će Slovačka ovaj meč pobediti sa hendikepom. 

    Kvota na pobedu Slovačke sa hendikepom (-1) je 2,00.

    Treba uzeti u obzir oba predloga, i jedan i drugi su izvesni, mada mi možda malo više naginjemo ka pobedi Slovačke sa hendikepom.

 

Related Posts