PametnoKladjenje
Analize
Liverpul utakmica dana! Maretov pregled

Uskoro će početi jedan od najvećih derbija na Ostrvu. Uvek bio, a sada ima poseban začin, a to je bezgranična “ljubav” između Vengera i Murinja. Venger još uvek nema pobedu protiv Murinja, klubovi su se menjali, ali skor je 5-6-0…

Uskoro će početi jedan od najvećih derbija na Ostrvu. Uvek bio, a sada ima poseban začin, a to je bezgranična “ljubav” između Vengera i Murinja. Venger još uvek nema pobedu protiv Murinja, klubovi su se menjali, ali skor je 5-6-0 u Murinjovu korist.

Svejedno, Mančester ne deluje kao dobra opcija, Pogba se malo razigrao ali danas u timu sigurno neće biti Ibra, Bali, Smoling i Valensija dok će Runi verovatno ipak početi utakmicu uprkos skandalu koji je napravio pre par dana. Murinjo ga je malo branio u medijima, što mu verovatno daje na samopouzdanju.  Ko nije upućen, Runi je zajedno sa Jagleikom posle utakmice Engleske “krešovao” jednu svadbu, gde se pošteno napio i delio rekvizite reprezentacije sa devojkama. Očigledno da dres reprezentacije Engleske nije tako teško dobiti, što potvrđuje i slika malađane Runijeve “prijateljice”…

Arsenal takođe ima svojih problema, Kazorla ne može da igra, vuče povrede već dugo, ali pravi udar na tim je povreda prebrzog Hektora Belerina. Sančez možda nije najspremniji zbog utakmica reprezentacija, ali on i Ezil će danas morati da budu više nego posvećeni.

Što se prognoze tiče, krajnji ishod je vrlo neizvestan, kao i golovi, može biti vrlo zatvorena utakmica. Ono što nikako ne vidim, to je utakmica bez golova, Junajted bez cele odbrane, Arsenal bez pola (Mertezaker i Belerin). Ko želi da gleda utakmicu sa malo rizika, GG ili 3+ deluje realno, mada ja neću ulagati ništa ovde. Bar ne ništa veliko, ipak je ovo težak derbi.

Siti je mnogo razočarao prošle nedelje, toliko da prosto ne može dva puta. Kvota je bedna, Palas nije ništa bolji od toga…ako se Aguero dovoljno odmorio, dvojka sa hendikepom.

Za mene najsigurniji tip iz Premijera danas je svakako Liverpul GG&3+. Liverpul daje mnogo golova, mnogo i prima, Sautempton se neće posebno štedeti, a kvota je odlična, čak 1.97. Svakako vredno rizika, vrlo, vrlo je izgledno, a kvota odlična.

Posle odličnog starta, Bornmaut je u velikim problemima. Porazi se nanizali, a Stouk pratimo već četiri kola. Od kako su se glavni pokretači vratili u tim, to je sasvim druga ekipa. Stouk je bolja ekipa od Bornmauta. Dosta bolja, ima bolje pojedince i u odličnom su naletu. Jedino što plaši je to što ovaj meč prosto deluje previše dobro i postaće javna opklada. Kvota je predivnih 2.25 i nije logično ne odigrati. Ako Stouk ne dobije, danas tikete “pada” pola Evrope. Prošlo kolo je to bio Siti, a kolo pre toga Junajted. Zato ne preterujte sa Stoukom.

U Nemačkoj, povrede u Augsburgu pretvorile su DRAW NO BET Herte u javnu opkladu. Herta u formi, a kvota na DNB2 svakako dobra, čak oko 2.00 što je meni lično i dalje malo neverovatno.

Generalno, Liverpul GG3+ i Herta DNB2 kao singlovi, a za dupliranje Juve, Siti i PSŽ, kvota je oko 1,96.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *