PametnoKladjenje
Prognoze
Liverpool – Norwich

Naše mišljenje je da je Liveprul na ovom meču favorit i da će dati sve od sebe da prekine ovaj gubitnički niz u Premijer ligi. Jedinica se ovde teško dovodi u pitanje. A što se tiče golova, ako je verovati…

Liverpool – Norwich
 • Liverpul dočekuje Norvič i nada se pobedi nakon četiri meča bez pobede. Ekipa Brendana Rodžersa je poslednji put pobedila u Avgustu i to ekipu Bornmaouta. Nakon nerešenog susreta sa Arsenalom doživeli su dva poraza od Vest Hema i Mančetser Uniteda. 

  Sa druge strane Norvič je zabeležio 7 bodova na 5 utakmica, ali na Enfildu nije pobedio polsednjih 20 godina. Liverpul se raduje povratku Staridža i kapitena Hendersona. Staridž se oporavio nakon operacije koja je bila u Maju i vratio se potpuno oporavljen i spreman za igru , dok je Henderson prošao sve testove i dobio je zeleno svetlo da može da se vrati u ekipu.

  Norvič bi mogao da se nada da će njihov najbolji napadač Lewis Grabban zaigrati na meču nako oporavka od povrede. Lewis Grabban je prošle sezone postigao 12 golova za ekipu Norviča. Ono što je sigurno je da gosti ne mogu da računaju na Gary Hoopera i Mulubu zbog povreda.

  Statistika je na strani Liverpula pošto su ekipu Norviča, pobedili na poslednjih 9 od 10 mečeva. Na njihova poslenja četiri međusobna susreta viđeno je po pet i više golova. 

  Ekipa Liverpula je izgubila dva meča za redom, a poslednji put je izgubila tri meča za redom pod palicom Brendan Rodgersa prošle sezone u Novembru 2014.

PK Prognozira
 • Tradicija je apsolutno na strani Liverpula, što se može videti iz njihovih međusobnih susret.

  20.04.14 PRE Norwich Liverpool 2 : 3
  04.12.13 PRE Liverpool Norwich 5 : 1
  19.01.13 PRE Liverpool Norwich 5 : 0
  29.09.12 PRE Norwich Liverpool 2 : 5
  28.04.12 PRE Norwich Liverpool 0 : 3

  Naše mišljenje je da je Liveprul na ovom meču favorit i da će dati sve od sebe da prekine ovaj gubitnički niz u Premijer ligi. Jedinica se ovde teško dovodi u pitanje.

  A što se tiče golova, ako je verovati statistici, na ovom meču bismo trebali da vidimo barem 3 gola.

[yop_poll id=”7″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *