PametnoKladjenje
Analize
Liga Šampiona – Dabl!

Najzad malo atraktivnijih utakmica, vreme je odmora, pa tako ima i dosta manjeg izbora. Neki iz redakcije su i dalje na odmoru, ali neka prvenstva polako počinju da se zagrevaju. Ove nedelje biće pregršt utakmica, najviše u kvalifikacijama. Najbitnija utakmica…

Najzad malo atraktivnijih utakmica, vreme je odmora, pa tako ima i dosta manjeg izbora. Neki iz redakcije su i dalje na odmoru, ali neka prvenstva polako počinju da se zagrevaju. Ove nedelje biće pregršt utakmica, najviše u kvalifikacijama.

Najbitnija utakmica danas je sigurno utakmica Zvezde. Kvota na pobedu Crveno-Belih iz Beograda je dosta pala, pa ne čudi što većina ljudi igra na pobedu Zvezde sa Hendikepom. Stari igrači i nova pojačanja Zvezde morali bi prilično da demonstriraju silu nad omalenom Valetom od koje je Zvezda vrednija čak 14 puta. Vieira, Katai, Srnić, Kanga, Ruiz, Mouče, Plavšić…morali bi da postignu par golova večeras. Realna situacija je da bi ova utakmica Zvezdi trebalo da posluži za zagrevanje, pošto će kasniji protivnici biti barem desetak puta jači od Valete. Kvota je mala, pa se kao najsigurniji izbor čine golovi gde je kvota za 3+ i dalje solidna.

Valeta će biti i bez standardnog odbrambenog Kamilerija (df 30/0) i rezervnog golmana Vele (gk 8/0).

Drugi interesantan meč se igra u Skoplju i kvota na Dinamo mnogo privlači. Ipak, budite obazrivi, to je sa dobrim razlogom. Da li će Dinamo proći Vardar? Verovatno, teško da će ih Vardar izbaciti. Ali biće im dosta teško danas pa je Draw No Bet dosta dobar!

Dabl Draw No Bet Zagreba sa Zvezdom 3+ ne plaća loše.

Za sve ostale suspenzije i povrede na ostalim utakmicama – kliknite ovde.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *