PametnoKladjenje
Analize
Liga Šampiona – Maretova Analiza

Moram da se pohvalim, juče je prognoza Liverpula i Junajteda bila fantastična, lično sam igrao Draw no Bet2, Duplu Šansu x2 i tačan rezultat 0-0, kao što sam i očekivao. Mada je srce malo “preskočilo” kod šuta Kutinja i vanserijske…

Moram da se pohvalim, juče je prognoza Liverpula i Junajteda bila fantastična, lično sam igrao Draw no Bet2, Duplu Šansu x2 i tačan rezultat 0-0, kao što sam i očekivao. Mada je srce malo “preskočilo” kod šuta Kutinja i vanserijske odbrane De Hee. Stvarno trenutno najbolji golman na svetu, nema priče.

Liverpul vs Mančester

Danas imamo Ligu Šampiona, meni lično omiljeno takmičenje za prognozu. Da počnemo…

Meni lično je najsigurniji par Lester – FCC. Abnormalna kvota na Lester, čak 2.00, tim iz Premijera u svakom slučaju nikada, ali nikada ne može da ima kvotu veću od 1,40 protiv tima iz Danske. Tačka. Zbog kvote i činjenice da je Ranijeri odmarao Mareza za večerašnji meč – Lester!

Do sada Lester igra prilično pametno, skupljaju novac u LŠ dokle god može, donose navijačima nešto što jako dugo nisu videli – Velike Utakmice. I čuvaju novac. Svesni su da neće osvojiti PL dve godine u nizu, biće korektni i to je dovoljno, uspeh koji se pamti su već ostvarili. Sa druge strane, igrači su motivisani za LŠ. Večina njih, Vardi, Marez i ostali nisu ni sanjali da će je igrati. Po meni, u ovom meču je realna kvota 1,40 na Lester jer je FCC dosta korektan tim, ali…ne bi se trebalo zanositi, iz “Lisičijih kandži” večeras mogu da se izvuku samo pukom srećom.

Sporting vs Dortmund. Moram odmah da kažem…nerealan broj povreda u timu sa Vestfalena. Znam da se taj stadion sada zove drugačije zbog sponzora, ali će meni uvek biti Vestfalen. Volim Dortmund, njihovu igru i energiju. Ipak, ne bih smeo da se kladim na njih večeras. Ali na golove, da, vrlo je izvesno da će biti 3+.

Dinamo iz Zagreba dočekuje Sevilju. Komšijama svaka čast, iz srca. Ali ako Sevilja misli da deluje kao ozbiljan klub ili prođe dalje, ovu utakmicu mora da dobije. Ne rizikujte za 1,60. Ako imate, uzmite barem kvotu 1,75 ili rizikujte sa hendikepom.

Lion v Juventus. Uuuuh. Lion volim već godinama. Pratim ih, ono što je bitno, to je da se moj omiljeni fudbaler iz francuske lige – Lakazet, vraća na teren. U prošlom kolu je bio izmena, očekujem njegov start večeras. Ako on i Fakir budu raspoloženi, Juveu će biti jako teško. Nema šta, Juve je favorit. Ali ne toliki. Kvota sugeriše da će ovo biti jedno iživljavanje na Lionu, ali ja ne mislim tako. Ako Juve dobije, prosto ne može biti sa više od jednog gola razlike. Znači, ako možete, Azijski Hendikep na Lion +1 (Ako Juve dobije sa jednim golom razlike, vraća vam se novac) ili za malo hrabrije neka dupla šansa na Lion ili DNB.

Real v Legia. Kvota je toliko bedna da se ne isplati ni razmišljati previše o ovoj utakmici. Ko hoće može da proba sa 7+, kvota je odlična, a vrlo je izvesno da će večeras pasti neki rekord, Ronaldo i Real uvek žele da može da se priča o njima.

Briž v Porto. Ako je negde izvesna dvojka večeras, to je ovde. Sve je na strani Porta, Briž izrešetan povredama, Porto kompletan, iskusan u LŠ…sigurnije mi je čak i od Sevilje.

Da zaključim, najsigurniji i najisplativiji tip za večeras je Lester i to mi je najsigurniji par za večeras. Zatim, realno je da pobede odnesu i Porto i Sevilja. Ostalo je već “sračunati rizik”.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *