PametnoKladjenje
Prognoze
Liga Evrope

Evo prvih predloga za danas, verujemo da će biti uspešni. Za danas imamo dosta dobar specijalni tip, koji će biti objavljen oko 11h, čekamo potvrdu.

Juče nije bilo loše, prošao je glavni dabl, kao i Arsenal sa Hendikepom i Arsenal 2&3+, gde su obe kvote na Arsenalu bile po 3,70. Nažalost, Čelzi nije prošao 1&3+ ni 1&GG iako su izgledi bili baš veliki, obzirom da su prva dva gola pala do 52. minuta. Juče ipak nije bilo specijalnog tipa, bilo je nekih naznaka ali je bilo previše sumnjivo. Danas nas čeka Liga Evrope, takmičenje koje tradicionalno donosi iznenađenja. Imajte na umu da se neki timove muče u prvenstvima, kao i da su neki već ispali.

Šta je danas zanimiljivo? Pa Ajaks dočekuje Molde, ali sva je prilika da Ajaks neće uspeti da se kvalifikuje, jer Fener verovatno neće izgubiti kod kuće od Seltika.

Za večeras, prvo dabl koji odlično plaća, a može se igrati i u singlu:

 

Sporting – Bešiktaš 3+ @ 2,05

Sent Etjen – Lacio 3+ @ 2,10

——————————————

Ukupna kvota: 4,3

 

Takođe, trebalo bi odigrati i na pobedu Ajaksa sa hendikepom, koja plaća odličnih  2.05. Molde je završio sezonu još 8. Novembra i od tada su odigrali dve prijateljske. U dalji krug takmičenja su se već kvalifikovali, tako da oni dolaze u Amsterdam turistički i verujemo da će se super provesti.

 

Tag

Related Posts