PametnoKladjenje
Prognoze
Lester vs Aston Vila

PK msili da je na ovom meču Letser mnogo bliži pobedi, što zbog dosta bolje forme, što zbog velikih kadrovskih problema Aston Vile.

Lester kao šestoplasirana ekipa dočekuje Aston Vilu koja je trenutno na 14 poziciji. Prošle godine međusobni sureti ove dve ekipe su se završile pobedama domaćina, dok je Aston Vila uspela da pobedi i u FA kupu.

Lester ulazi u ovaj meč sa velikim optimizmom i ima svako pravo da se nada pobedi na današnjem meču. Trene Ranieri je uspeo da pobedi ekipu Sanderlenda kod kuće sa 4:2 i u gostima jako dobru ekipu Vest Hema sa 1:2, uz dva remija sa Totenhemom i Bornmautom.

Trener Raineri će i ovaj meč tražiti od svojih igrača da krenu napadački, ali ovaj put bez podrške igrača sredine terena James-a koji je povređen.

Takođe Aston Vila je lepo počela sezonu pobedivši novopečenog premierligaša Bornmauta sa 1:0, ali je nakon toga doživela dva poraza od Mančester junajteda i Kristal Palasa. 

Trenutno trener Sherwood je svestan da slabost ekipe leži u odbrani. Dok u napadu se svi oslanjaju na Gestede i Sinklera da će postići gol. Aston Vila neće moći da računa na igrača sredine terena Gueye zbog povrede, koga bi trebalo da zameni Veretout. POred ovih kadrovskih problema, Aston Vila ima još dosta kadrovskih problema pošto im ne igraju odbrambeni igrači Okore i Crespo, kao i igrači sredine terena Gardner, Grealish i Traore.

Forma Lestera kod kuće:

22.08.15 PRE Leicester Tottenham 1 : 1
08.08.15 PRE Leicester Sunderland 4 : 2  W
24.05.15 PRE Leicester QPR 5 : 1  W
09.05.15 PRE Leicester Southampton 2 : 0  W
02.05.15 PRE Leicester Newcastle Utd 3 : 0  W

PK msili da je na ovom meču Letser mnogo bliži pobedi, što zbog dosta bolje forme, što zbog velikih kadrovskih problema Aston Vile.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *