PametnoKladjenje
Analize
Lester v Arsenal

Kakav meč nas čeka danas u PL, Arsenal koji je primio čak četiri gola u prošloj utakmici protiv Lestera koji mora da se “vadi” posle blamaže sa Halom. Pa kako stoje stvari? U Arsenalu…dosta loše. Kao što smo već pisali…

Kakav meč nas čeka danas u PL, Arsenal koji je primio čak četiri gola u prošloj utakmici protiv Lestera koji mora da se “vadi” posle blamaže sa Halom. Pa kako stoje stvari?

U Arsenalu…dosta loše. Kao što smo već pisali prošle nedelje, mnogo povreda kod Ganersa, a najbitnije, odbrana je osakaćena. Mertezaker, Koščelni i Gabrijel su povređeni, mada je Venger rekao da Koščelni možda i nastupi. Njihove izmene, Čejmber i Holding, ne ulivaju poverenje, a danas će nastupiti barem jedan od njih, a ukoliko Koščelni ipak ne igra, možda i obojica.

Žiru i Ezil su takođe trenirali ove nedelje, pa se posle pauze i oni mogu naći na terenu ili barem na klupi. Sve u svemu, teška utakmica za Arsenal, napad će sigurno predvoditi Sančez i Volkot, a pomagaće im Čembrlejn. Ivobi i Remzi siguno neće moći da igraju.

Lester nema problema sa povredama, u odbranu se vraća i Hut posle suspenzije. Vardi se propisno izmašio protiv Hala, pa ne verujemo da će se to desiti dva puta za redom, a Musa bi tek trebalo da dokaže svoj kvalitet.

Obzirom na odbrane, realno je očekivati jedan pravi “gol fest”. Ali, kako to obično biva u ovakvim situacijama, to se ne desi. Pre svega zato što su timovi svesni toga, Arsenal će se sigurno braniti jakim presingom još na sredini, dok Lester sebi ne sme da dozvoli još jedan poraz pa neće srljati. GG deluje kao najbolje rešenje. Iako su desetkovani, daleko od toga da Topdžije nemaju municije, tu su i dalje Volkot, Sančez, Džaka, Kazorla, Vilšir, Gibs, Monreal…

Realno gledano, teško da će Arsenal ovu utakmicu izgubiti. Pritisak je veliki, poraz ne dolazi u obzir, a Liverpulu su ipak dali tri gola, mada su primili četiri. Igraće se dobar fudbal danas, lepršav i brz na obe strane, pa pored opcije GG&3+, nama je nekako sigurnija Draw No Bet na Arsenal. Kvota na Arsenal je ogromna, a DNB plaća čak 1.80.

Da zaključimo, ko hoće da krene putem koji svi igraju – GG&3+, to je svakako realno očekivati, ali mi se odlučujemo za DNB2 na Arsenal.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *