PametnoKladjenje
Prognoze
Leicester City vs Arsenal

Tobdžije u lovu na Lisice i golove.

Moraće Arsenal da se “pokupi” i podigne psihički posle onih strahovitih sudijskih grešaka prošle nedelje. Iako je Dijego Košta naknadno kažnjen sa 3 meča suspenzije, u ustima ostaje gorak ukus nepravednog poraza. Ah, da, ostala su i dva crvena kartona. Svoju suspenziju moraju da odsluže Santi i Gabriel. Santi Kazorla baš i nije zalsužio svoju, ali Gabriel definitvno jeste, ne zato što je “pomilovao” Koštu, već zato što je bio dovoljno, pa, najblaže rečeno nesmotren da to uradi ispred sudije.

Kako bilo, ima ko da igra u Arsenalu, Venger je najavio totalnu ofanzivu danas, u napadu će biti Žiru i Volkot što znači da će Arsenal sigurno dobiti na brzini, pored Sančeza. Iza njih trojice će biti sigurno Remzi, Ezil, Kokelin, Belerin i ostali…tako da, ima ko da postigne pogodak.

Sad, mnogo nas, a i njih (njihovih protivnika) je uzimalo Mahreza i Vardija zdravo za gotovo…Lisice su bile manje više topovsko meso, ali ih je ove sezone odličan skauting i srčanost digla u sam vrh tabele. Igraju dobro, postižu dosta golova, bore se, okreću rezultate…Ranijeri je stvarno uradio odličan posao, kao i njegov kolega Bilić u Vest Hemu.

Očekujete da kažemo da igrate na Arsenal? Ne…nikako. Protiv Lestera, naročito kod kuće ne treba igrati. Arsenal je bolji tim, naravno da je velika mogućnost da pobedi, ali ne zanemarujte borbenost Lisica iz Lestera. Zato, igrajte na golove, i jedni i drugi ih postižu, imaju odlične napade, ne tako granitne odbrane, a i jedan i drugi tim je postigao gol u svakoj utakmici od početka.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *