PametnoKladjenje
Prognoze
Kvote koje se ne propuštaju!

Dan tek što je počeo, a već smo dobili par zanimljivih informacija. Sošo – Burg Prvi meč u pitanju je Sošo – Burg. Domaćini su u velikim problemima, glavni sponzor Pežo ih je napustio, pred ispadanjem su i iz druge…

Dan tek što je počeo, a već smo dobili par zanimljivih informacija.

Sošo – Burg

Prvi meč u pitanju je Sošo – Burg. Domaćini su u velikim problemima, glavni sponzor Pežo ih je napustio, pred ispadanjem su i iz druge lige, a danas ih tek čeka nevolja. Sošo nije postigao previše golova, a danas imaju tu nesreću da im ne igraju Sise i Ekambi, dva najbolja strelca koja su postigla 13 od ukupnih 16 golova koliko Sošo ima na svom kontu.

Sošo je danas u ozbiljnim problemima: Cissé (m 15/7 Najbolji strelac, suspendovan), Toko Ekambi (f 19/6 Drugi najbolji strelac), Rayo (m 11/0), Ramaré (m 13/0), Matheus Vivian (d 5/0), Bruno Collaço (d 12/0), Werner (14/14 Prvi golman)

Burg nije najofanzivnija ekipa, teško postižu golove, a njima danas fale: Goyon (d 11/0), Bègue (m 3/1).

Kvota na Burg je čak 4, a čini se da je 0-2 ovde sigurica, pošto će Sošo svim silama čuvati gol i gledati da ne izgubi.

Druga utakmica je iz holandske druge lige:

Oss – Dodreht

Jako dobra kvota na domaćina, čak 2,80, a danas ima odličnu priliku da zabeleži pobedu. Dodreht putuje bez bitnih igrača: Goossen (d 1/0), Steenvoorden (m 14/1), Lima (d 11/1), Toure (m 6/1), Lumu (f 18/5 Drugi najbolji strelac), Fortes (d 20/2)

Oss ima dve povrede Ouweland (m 4/0), Pique (d 11/0). Ali se vraćaju: Jansen (d 15/0) and Ket (d 14/0)

 

Kvote su odlične, shodno tome budite i obazrivi. Budite uz nas jer nas danas sigurno čeka buran dan prepun informacija i prilika za zaradu.

 

Tag

Related Posts