Relano gledano izbor utakmica za danas je užasan. Gledamo već neko vreme i sve utakmice nam izgledaju loše. Tako da danas i ako budete igrali nešto igrajte iz razonode, bez nekog ludog ulaganja.

Evo šta se nama čini danas kao solidna vraijanta za neki tiket.

Apoel Nicosia v AEL Limassol 1@1,45

Bassano Virtus – Venezia 2@1,75

Bassano je u velikoj rezultatskoj krizi, poslednjih 5 utakmica su izgubili, a danas dočekuju prvoplasirano ekipu. Pa nam ova utakmica deluje kao ok varijatna za danas.

Bassano Virtus: Fabbro (27/4 f, suspended), Proietti (18/0 m), Bianchi (17/3 m), Grandolfo (24/6 f, 2nd top scorer)

Venezia FC: Domizzi (25/3 d, suspended), Pederzoli (18/3 m)

Dabl ukupna kvota: 2,54


Dva meča koja bi mogla da se probaju kao singl ili eventualno jači dabl sa manjim ulogom.

Entella vs Salernitana 1@2,00

Entella juri mesto za plejof i vrlo je blizu te pozicije, ukoliko danas zabaleže pobedu na svom terenu protiv Salernitane popeće se na 6 poziciju. Sa druge strane Salernitana je na sredini tabele, bez opcije za plejof, ali još uvek nisu 100% sigurni da se neće boriti za osptanak, pošto trenutno imaju 4 boda više i utakmicu manje od prvog ispod crte.

Entella na domaćem trerenu je doživela samo jedan poraz, dok je Salernitana uspela da zabeleži samo dve pobede u gostima. Tako da po svemu sudeći ovde gosti neće odneti sva tri boda, plašimo se malo nerešenog rezultata, pa kome nije mala kvota na Winner1@1,45 ovo može da odigra kao dosta sigurnu varijantu.

Pandurii vs CSM Iasi 2@2,10

Pandurri će gotovo sigurni ispasti iz lige ove sezone, barem im tako predviđaju neki od naših trenera sa tog područija. Pa sad videćemo da li su upravu. Sa druge strane CSMI je poprilično siguran što se opstanka tiče i imaju 7 bodova više od današnjeg protivnika, ali u slučaju da izgube, ta razlika će se dosta istopiti, a činjenica je da je CMSI kvalitetnija ekipa od današnjeg domaćina.

S obzirom da je ovo rumunsko prvenstvo na ovom meču neće isključiti ni mogućnost prelaza, pa ko želi može da proba i prelaz, mi verovatno hoćemo pa šta bude.