PametnoKladjenje
Flash vesti
Kobna nedelja za najbolje igrače!

Kobna nedelja za najbolje igrače!

Pored već pomenutog Aguera, koji se povredio na reprezentativnoj utakmici sinoć i koji će odustvovati najmanje 2-3 nedelje, povredili su se još neki igrači.

Izgleda da sa razlogom klubovi negoduju kad su reprezentativne obaveze u pitanju.

Naime, Karim Benzema se na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici Francuske povredio i morao je da napusti teren u 80 minutu. Karim Benzema je povredio zadnju ložu i najmanje što će odsustvovati je 3 nedelje, što znači da će propustiti mečeve protiv Selte i PSŽ-a, te je veliko negodovanje i bes koji je usmeren prema Dešamu opravdan.

Pored Karima Benzeme i Bajern Minhen je u velikim problemima, pošto se jedan od njihovih najboljih igrača – Mario Gece, povredio na jučerašnjoj utakmici protiv Irske. Mario Gece je povredio preponu i sigurno će biti van stroja 10-12 nedelja, što bi značilo da je ova polu-sezona za njega završena.

I još jedan tim u Nemačkoj (Borusija Menhengladbah) je u problemu, taman kad su doveli novog trenera i počeli da igraju fudbal desio im se još jedan veliki peh. Naime Patrik Herman je osetio bol u levom kolenu, što se nakon snimanja ispostavilo kao jedna od najtežih povreda. Herman je polupokidao ukrštene ligamente levog kolena i biće van terena sigurno 6 meseci.

Taman kad smo se pitali ko je sledeći trener koji će napustiti engleski klub posle Rodžersa, Dik Advokat je napustio ekipu Sanderlenda koja sve više ponire, na njegovo mesto je došao Sem Alardajs, bivši trener Vest Hema.

Tag

Related Posts