PametnoKladjenje
Flash vesti
Ko je Markus Rašford?

Beskrajno simpatičan i vrlo spretan, sahranio je Tobdžije na svom debiju! Ko je on?

Markus Rašford je bio prilično nepoznata figura čak i pravim sportskim znalcima sve do prošlog četvrtka kada je debitovao za Mančester Junajted protiv Midjulanda. Do njegovog debija niko nije ima blagog pojma ko je taj dečko. Posle rezultata 1-1 na poluvremenu protiv Mitjulanda, dolazi taj osamnaestogodišnjak i na svom debiju za prvi tim Junajteda postiže dva gola i lomi rezultat. Svi su bili oduševljeni, ali i uplašeni jer ih čeka Arsenal, koji ipak nije tamo neki Midjuland.

A onda…kao u nekom filmu ili najlepšoj fudbalskoj fantaziji zbog koje ovaj sport i obožavamo, Markus Rašford debituje za prvi tim Mančestera u Premijer ligi jer se igrom slučaja Marsial povredio na zagrevanju pre meča. Igrači Arsenala sigurno nisu bili baš obavešteni o njemu, a verovatno su malo i likovali, međutim Rašford im je skinuo osmeh sa lica za samo 4 minuta kada je postigao dva odlična gola. Pokazao je da pre svega da ima hrabrosti i volje, jer je kod prvog gola preuzeo svu odgovornost na sebe dok je njegov saigrač preskakao loptu. Odličan udarac, jak, precizan, završio je u Čehovoj mreži i Markusa više niko nije mogao da zaustavi. Postigao je još jedan gol i upisao sebi asistenciju za treći. Da li će nastupiti u prvoj postavi u sledećem meču Mančestera? Sigurno, Runi je i dalje povređen, dok je Marsial i dalje rovit. A bio bi i pravi greh Fan Gala da ne nastupi, Mančester u sredu dočekuje Votford na Old Trafordu, a novopečeni ljubimac navijača Đavola će sigurno imati opasan doček iz zahvalnosti što je srušio jedan Arsenal na svom debiju.

Rođeni mančesterovac, debitovao je za mladi tim protiv PSV-a u mladoj ligi i postigao dva gola i na tom debiju. Takođe, od septembra 2015. postigao je barem gol na svakoj utakmici koju je odigrao za mladi i stariji tim, tako da jedva čekamo još jednu njegovu utakmicu u sredu. Brz, agilan, tehnički prilično spretan, ima sve odlike napadača koji će sigurno obeležiti budućnost Mančestera. Oni koji igraju Footbal Fantasy mogu ga kupiti za svega 4,5 miliona i to će im sigurno biti odlična investicija. U skladu sa pravom fudbalskom romantikom mi ćemo sigurno već sada odigrati da Markus Rašford u sredu postiže gol na utakmici, kvota je 2,60 i prosto ne možemo da dočekamo taj meč.

Pogledajte njegove majstorije u sigurno najtežem meču u njegovoj karijeri:

Beskrajno simpatičan i očigledno dečije presrećan kada je postigao gol, Markus nam uliva nadu da ćemo ubuduće Mančester gledati u mnogo boljem izdanju i sigurno će ostati upamćen kao nešto najbolje što je Fan Gal uradio u Junajtedu.

Za nama je još jedan odličan vikend i momci su se vratili i prionuli na posao, za danas nema nekog izbora utakmica, ali ćemo probati da nađemo prave i uvećamo profit od prošle nedelje. Naša aplikacija The Punter je trenutno 10. na svetu i stvarno smo svi presrećni zbog toga. Uskoro će krenuti i test stranice za članarinu, nemojte se još uvek opterećivati naplatom, juče smo dobili stotine poruka u inbox, bićete svi obavešteni na vreme i sve će biti objašnjeno. Prvo ćemo uraditi free test sa već registrovanim korisnicima, koliko danas, jer želimo da sve bude cakup-pakum kada krene članstvo. 😉

Sve dodatne informacije možete naći na našoj fejsbuk stranici.

Tag

Related Posts