PametnoKladjenje
Analize
Ko bi danas morao da pobedi?

Poslednje kolo u većini liga, pa moramo da vidimo ko je pred situacijom “biti ili ne biti”. Tuluz drži danas sve u svojim rukama, pobeda plaća dobro, a motivacija im je sigurno na vrhuncu. Anžiju ova utakmica ne znači baš…

Poslednje kolo u većini liga, pa moramo da vidimo ko je pred situacijom “biti ili ne biti”.

Tuluz drži danas sve u svojim rukama, pobeda plaća dobro, a motivacija im je sigurno na vrhuncu. Anžiju ova utakmica ne znači baš ništa, dok je gostima “biti ili ne biti”.

Anži v Tuluz 2 @ 1,80

U Austriji suvereni Horn igra za promociju u viši rang. Nemaju mnogo izbora, moraju da idu na pobedu. Dvojka koja ne plaća mnogo, svega 1,35, ali vrlo izvesna. Ni ovde domaćin nema nikakvu motivaciju, a Hornu pobeda znači sve.

Solenau v Horn 2 @ 1,35

Prilika da tim iz Ljubljane osigura titulu. Opet dvojka i opet nezainteresovani domaćin. Maribor je Olimpiji za petama, verovatno će oba tima ostvariti pobede, ali nam Olimpija deluje kao kvalitetniji tim sa manjom šansom da kiksne. Maribor je posustao u trci za titulu u prošlom kolu upravo protiv Velenja kod kuće. Ne verujemo da Velenje može da zaustavi oba tima na putu do titule.

Velenje v Olimpija Ljubljana 2 @ 1,35

U Izraelu, Makabi nema šanse za kvalifikacije u Evropu, dočekuje Hapoel Ševu koja ne bi smela da se igra sa srcima navijača i da titulu dovede u pitanje 2 kola pred sam kraj. Draw No Bet 2 na Ševu ne bi smeo da bude doveden u pitanje, kvota 1,40.

Makabi v Ševa DNB2 @ 1,40

Jedina utakmica koja je “biti ili ne biti”, a koju nećemo odigrati je utakmica Verdera. Verderu danas “radi” samo pobeda protiv Ajntrahta koji NE SME da izgubi jer u protivnom oni ispadaju umesto Verdera. Razumno je očekivati “parkiranje autobusa” Ajntrahta ispred gola i čekanje kontri, dok će Verder pre ili kasnije u utakmici morati da krene na sve ili ništa. Ukoliko se rano otvori, u ovoj utakmici je svašta moguće. Čak su i golovi u ovoj utakmici nepredvidivi. Ko god da povede, igraće na odbranu i kontru.

Najlogičnije je odigrati tripl sa Tuluzom, Hornom i Olimpijom, to su timovi koji neće imati drugu šansu u slučaju da ne pobede i igraju protiv nezainteresovanih protivnika. Opet, setite se Ajaksa prošlog vikenda, to što im je “biti ili ne biti” i “što im treba” ne mora ama baš ništa da znači ukoliko nisu dovoljno dobri (ovime najpre mislimo na Tuluz, jer ipak verujemo da su Olimpija i Horn daleko kvalitetniji od svojih protivnika).

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *