PametnoKladjenje
Flash vesti
Kladjenje nikada nije bilo lakše, juče odlično

Odličan skor juče, nastavljamo i danas istim ritmom, budite uz nas i obavezno preuzmite aplikaciju!

Kladjenje skoro nije bilo lakše

Ko nas prati, zna da kladjenje skoro nije bilo ovako lako. Pregršt odličnih informacija vezanih za kladjenje su tu da vam pomognu, kao i naši tipovi. Kritične informacije vezane za povrede i suspenzije su svakako od neizmerne pomoći, kako nama, tako i vama.

Juče je bilo odlično, prošao je prvi dabl, kao i drugi dabl koji su mogli da vide korisnici aplikacije The Punter (koja se besplatno može preuzeti sa Google Play). Prošao je i singl na Oklahomu koja je uneredila Pelikane. Takođe, prošao je predlog i za Selta – Sevilja sa naše Facebook stranice, a jedino što nije prošlo je Nektar – Vardar za kvotu 4,25, ali je bilo jako blizu, Vardar je izgubio baš tesno 28-27, a čak je i vodio na poluvremenu. Za tu utakmicu se posebno zahvaljujemo našim korisnicima iz Makedonije.

Opet, ponavljamo da bi svakako trebalo da preuzmete aplikaciju jer ćete uvek biti u toku pošto će vam za svaku vest stići notifikacija

kladjenje

 

Nadamo se da ćemo dobru seriju nastaviti i danas, a sva je prilika da će tako i biti. Polako prikupljamo informacije vezane za današnje mečeve i gledamo šta bi to bilo najsigurnije za danas. Pozivamo vas, da kao i do sada budete aktivni i na našoj Fejsbuk stranici i komentarišete mečeve, kao i naše tipove i tako olakšate kladjenje svima.

Ne zaboravite da smo uvek tu i za vaše sugestije, a uskoro će izaći i aplikacija za iOS. Danas ćemo pratiti mečeve svih sportova tokom celog dana, kao i uvek do sada, a prava kulminacija se očekuje večeras u našoj omiljenim ligama za kladjenje, francuskoj Ligi 2 i holandskoj Ligi 2. Informacije za te lige su već stigle i upravo se obrađuju. Takođe bismo vas molili da nastavite sa odličnim ocenjivanjem aplikacije The Punter na Google Play jer verujte da dajemo sve od sebe da sajt održimo besplatnim kroz reklame. Kao što smo već rekli, sve informacije koštaju, kao i server, a kliktanje na reklame je baš opalo. Pre nego što date lošu ocenu na Google Play zamolili bismo vas da prvo kažete nama na Fejsbuk stranici. Onaj ko nije ocenio, a misli da bi trebalo da dobijemo pet zvezdica, zamolili bismo ga da to i učini.

Sve najbolje i puno sreće danas!

Tag

Related Posts