PametnoKladjenje
Prognoze
Kladionice najbolje prošle, Bredford mnogo razočarao

Kladionice najbolje prošle, Lisice i Hajduk su izbegnuti, ali Bredford razočarenje večeri.

Kladionice najbolje prošle juče, očajni Bredford je rastužio mnoge, pa i nas i naše korisnike. Posle dugo vremena, juče je bio prvi dan u minusu na PK, doduše ne velikom, bar ne koliko je veliko bilo razočarenje što Bredford nije pobedio. Nismo juče igrali Bog zna šta, Gljivice ipak nisu odigrale svoj meč, da jesu, verujemo da ni jučerašnji dan ne bi bio u minusu. Mi smo, kao i uvek, stavili jednake uloge na predloge softvera, koji je juče predložio 3 utakmice.

soft

Gljivice nisu odigrale, dok je Nirnberg lagano došao i to iz 2 u 2. Da smo bar njega odigrali čisto, a ne kao viner tj. Draw no Bet i juče bismo bili u plusu iako je Bredford izneverio, jer je kvota bila 2,35 na čistu pobedu Nirnberga. Ovako, kvota 1,6 nije bila dovoljna da “izvadi” promašaj na Bredford. Softver ne možemo da krivimo, svi parametri su išli u korist Bredfordu, Kolčester nije pobedio još od Oktobra prošle godine i već sada su ispali iz lige, dok je Bredfordu bila neophodna pobeda za plejof, kao i činjenica da su baš bili u formi, do juče. Koga zanima, može ovde da pogleda izveštaj sa utakmice na zvaničnom sajtu BBC.

kladionice-najbolje

Nas je iskreno zanimao izveštaj sa utakmice, čisto da bismo znali za dalje, na kraju, Bredford uopšte nije bio bolji, čak ni po statistici. Jednostavno, nije sinoć bila nesreća, igrali su očajno, a moglo je da bude i 1-3 jer je Kolčester pogodio i prečku. Za drugi gol kažu da je jako lep, postignut volejem iz ugla šesnaesteca u suprotan gornji ugao gola.

Za juče moramo da se zahvalimo i komšijama iz Hrvatske, koji su maltene jednoglasno odgovorili kada smo iz zamolili da komentarišu utakmicu Hajduk – Osijek. Iako je Hajduk bio veliki favorit, skoro svi su rekli da će to biti jako teška utakmica i da neće dobiti. Sigurni smo da je to pomoglo mnogo, a to je upravo i poenta ovog portala i neopisivo nam je drago zbog toga. Kasnije, malo smo ljudima pomogli i mi, a i većina vas, gde smo skoro svi bili ubeđeni da će Lester izneveriti sinoć. Ostaje  nam samo da se zamislimo svi zajedno zašto sinoć nismo igrali, makar iz zabave, dabl Osijek x2 i VBA x2, kvota je bila ogromna. 😀

Učinili smo juče sve da izbegnemo “mine” na terenima, ali jednostavno nije bilo moguće, pre ili kasnije će se uvek na tiketima naći neki Bredford i tu niko ništa ne može da uradi. Žao nam je naravno što smo posle toliko pogođenih mečeva u nizu, bez promašaja, promašili baš Bredford, ali samo tako je i moglo da se desi jer uvek biramo vrlo izgledne utakmice sa dobrom “pozadinom” i analizom, zato skoro svi i prolaze. Kada promašimo, prosto mora da bude neki šok. Zahvaljujemo se svima za jučerašnje sugestije, mnogo su pomogle, nadamo se da će danas biti manje “iznenađenja” nego juče.

Tag

Related Posts