Karpos Sokoli vs Crvena Zvezda +11,50 1@1,85 Lose

ABA / 14 Feb 2017, 18:00

Igranje na više frontova je naravno ostavilo traga na igrače Crvene Zvezde. Povreda Bjelice protiv Cibone, a pitanje povrede je upitno, barem za nas. Pored ovog problema Zvezda sigurno neće moći da računa na veliku pomoć igrača kao što su, Gudrić, Kuzmić i Jović, a i Dangubić je već neko vreme van ekipe.

Zvezda je pobedom nad Cibonom obezbedila prvo mesto, tako da se više neće mnogo trošiti na ovakvim utakmicama, pogotovo kad se zna da im je sledeći meč u Kupu Radivoja Koraća, a tad se očekuje i povratak Dangubića.

i pored svega toga, Zvezda svakako ima kvalitet da pobedi ovaj meč, pošto će igrati opušteno i bez stresa, pa sve zavisi kako ih krene šut, ali smo prilično sigurni da neće rizikovati da im se povredi još neki igrač, pogotovo što ih čekaju teške utakmice u Euroligi.

Ovaj hendikep je dosta dobar, a i ukoliko Zvezda pobedi sa nekom manjom razlikom verujemo da će i domaći navijači biti zadovoljni, a i mi 🙂

Pored toga niko ne isključuje da i domaćin napravi iznenađenje, s obzirom na motivaciju gostujuće ekipe, a i ovo je Balkan pa je sve moguće.