PametnoKladjenje
Prognoze
Kakva nedelja! Predlozi Oktopoda!

Predlozi softvera za danas!

Malo je reći da je ova nedelja bila odlična, iako je početak bio malo spor (u ponedeljak i utorak), sinoć, tj. noćas je krunisana fantastičnim skorom od 100% pogodaka za jučerašnji dan. Prošla subota je takođe bila odlična, kada je isto pogođeno sve, 7/7, ali ova je ipak bila daleko bolja, interesantnija i profitabilnija.

“Oktopod” je juče bio 100% u pravu, pogodivši tri od tri utakmice vratio se na “staze slave” sa ukupnim skorom pogodaka – 11 od 15.

Juče je dan počeo Spec Info-m, našom najboljom i nadaleko čuvenom kategorijom vesti koja ima prolaznost 85%-90%. Prošao je i juče, doduše malo teže nego što smo očekivali, ali se meč ipak završio pobedom domaćina od 1-0.

Naši jučerašnji predozi su takođe imali prolaznost od 100% i koliko smo videli po vašim slikama na našoj Facebook stranici, generalno je juče mnogo vas bilo u dobrom profitu.

Ne smemo zaboraviti i odličnu zabavu koja je bila mnogo profitabilna, a koja je upriličena na Facebook Pejdžu u čast utakmice Rad – Novi Pazar gde smo pre utakmice očekivali tačan rezultat 1-0. Rekordan broj komentara, kao i uživo praćenje utakmice je svima doneo mnogo sreće, a i para. Neki od vas su čak uživo u 70-om minutu igrali tačan rezultat 1-0 na kvotu 1,90, što je bilo savršeno.

Korisnici su juče isto dali par dobrih predloga, Alkorkon i Barnli, tako da se generalno na sajtu moglo lepo zaraditi.

Kao trešnjica na torti, Flajersi noćas nisu izneverili, pobedili su protiv Toronta kao što smo vas i savetovali da igrate, money line, tj. pobedili su ali u OVER TIME za kvotu 1,90.

Sigurno se svi pitate kada će predlozi danas. Uskoro stižu, danas će biti samo predlog softvera i možda Spec Info ako budemo dobili neku informaciju, znate da ga nema svakog dana. Iskreno, nedelja je, a radili smo svakog dana bez prestanka cele nedelje. Treba i nama odmor, a i ne igra nam se na silu, to se obično loše završi.

Takođe, jako nam je drago za vašu reakciju što se tiče simbolične naplate, a diskusija je ovde, za onog ko ima nešto da doda. Kao što je već rečeno, nadamo se da ćemo sa tim simboličnim ulogom doneti portalu još kvaliteta, zaposlićemo barem još dvoje ljudi koji će svakodnevno izvlačiti statistike, na primer ovako i nadgledati naše izvore. Nas ima osam, ali svi imaju obaveze i posao i verujte da nije lako, ipak celog dana pristižu informacije i treba odabrati, razmisliti, proceniti, proveriti…Nikada vam nismo govorili da imamo sigurne tipove – JER TO NE POSTOJI, ali smo sigurni da imamo najbolje tipove zasnovane na ozbiljnom istraživanju i prikupljanju informacija. Sad, promašaja će uvek biti, normalno. Ali će uvek biti i dobrih predloga korisnika, kao na primer juče.

Što se samog plaćanja tiče, nadamo se da će biti rešeno u toku sledeće nedelje. Na kraju smo odlučili da budemo maksimalno fleksibilni, moći će da se plaća uplatnicom, Skrill-om, PayPal-om, pa i SMS-om koji će morati da bude skuplji jer provajder uzima 50% od zarade. Tako da, ko god može neka plaća preko računa, e-uplatnicom ili Skrill-om. SMS plaćanje će biti omogućeno, ali će biti duplo skuplje. Nije do nas, prosto, provajderi uzimaju 45-60% za poruku. Zato vas molimo da na primer u Intezi, besplatno otvorite sebi nalog i besplatno uzmete karticu za plaćanje preko Interneta. Verujte, em je besplatno em će vam život biti 10x lakši, kao i klađenje i plaćanje svega, SMS je NAJGORA OPCIJA ZA VAS, a i za nas. Što se tiče cene, ona će uvek biti ista, 2.5eur mesečno, moći će da se plaća na nedeljnom nivou, mesečnom, na tri meseca, šest meseci…kako god vam je lakše.

Hvala svima na druženju ove nedelje, bilo je super, vidimo se sutra 😉

Na kraju, evo i predloga Oktopoda za danas:

Grasshoppers – Sion DRAW NO BET 1 @ 1,50

Sturm – Rapid DRAW NO BET 1 @ 1,80

Osasuna – Zaragoza DRAW NO BET 1 @ 1,50

Vrlo je moguće da će u toku dana biti još predloga 😉

Tag

Related Posts