PametnoKladjenje
Flash vesti
Kakav vikend za nama

Strašan vikend za nama, Mare i softver Oktopod nastavljaju da terorišu kladionice, Oktopod je čak “zakucao” i kvotu 4,60, a jedino što ga je prevarilo, kao i većinu nas, bio je očajni Mančester Siti koji je gubitkom tih poena i…

Strašan vikend za nama, Mare i softver Oktopod nastavljaju da terorišu kladionice, Oktopod je čak “zakucao” i kvotu 4,60, a jedino što ga je prevarilo, kao i većinu nas, bio je očajni Mančester Siti koji je gubitkom tih poena i definitivno ispao iz trke za titulu. Zato je Arsenal Sarandi koji je bio najavljen još u subotu ujutru opravdao očekivanja i pobedio na gostovanju San Lorencu, gde je kvota za Viner bila čak 4,60. Treći Oktopodov tip je bio ujedno i meč koji je Mare odabrao za Maretingale strategiju, Barton, koji je na svom terenu savladao Flitvud sa 2-1.

Iako je Mare zamislio Maretingale strategiju tako da ne bi bilo loše i da ponekad promaši neki meč, za sada se to još uvek nije desilo, a skor mu je 4/4 i banka mu je posla samo 4 dana na odličnih +420 poena čistog profita.

Oktopod je malo bolji, istina duže i prognozira, ali opet stoji na fantastičnih 43 utakmice od kojih je promašio samo 10, dok je ukupan profit 1405 poena. Sa svojim softverom i strategijom Mare je za manje od mesec dana u zavidnom plusu od preko 1800 poena, a ono što nam se najviše sviđa kod njega je to što mu je rizik uvek sveden na minimum, kao i gubici.

I naše pojačanje, Optimus, je pošteno namučio kladionice, pogodivši…pa…sve. Baš sve, čak šest od šest, za odlične kvote, tako da o njemu nećemo trošiti reči, možete samo pogledati njegove predloge.

Kao što smo već rekli, članarina počinje da se računa od sutra, još danas je sve free, a od sutra će članovi moći da pristupe zaštićenom delu sajta, dok oni koji nisu uplatili članarinu neće moći. Žao nam je što je tako, ali mislimo da je suma od 300 dinara mesečno stvarno simbolična, a nama je novac neophodan zbog održavanja, vremena i troškova. Bilo je dosta uplata i tokom vikenda, pa se sada sređuju računi i nalozi. Ako nekih problemčića bude, slobodno nas kontaktirajte jer smo ubacili stotine ljudi.

Related Posts