PametnoKladjenje
Flash vesti
Jučerašnji dan za zaborav! Povrede i suspenzije Seria A

Jučerašnji dan za zaborav! Povrede i suspenzije Seria A

Šta reći za jučerašnji dan? Boston koji je u poslednjem kolu upropastio celu sezonu porazom od ekipe kojoj pobeda ništa nije značila. Boston je ovim porazom uprskao ceo trud i završio je sezonu vrlo neslavno pred svojom publikom, poveli su vrlo brzo sa 1:0 i nagovestili slavlje, međutim onda se desio potpuni potop, nakon vođstva su primili 6 golova a da nisu postigli ni jedan.

Optimus je juče analizirao dosta utakmica, sve analize su apsolutno imale smisla i bile potkrepljene informacijama, povredama i suspenzijama, trenutnom formom, kao i potrebama timova, ali se nešto jako čudno desilo. Od engleskih klubova, gde je analizirao 5 utakmica 3 je prošlo dok su dve ekipe potpuno zakazale, čak i sa igračem više, gde je Barnsli pri rezultatu 1:1 imao igrača više i na kraju je izgubio. Karlaj nije uspeo da pobedi ekipu koja je katastrofalna u gostima, slična situacija je bila i sa utakmicom MTK gde je MTK pobedom mogao da se udalji od pratilaca pošto se ni oni nisu baš proslavili, ali je na toj utakmici nedostajala želja za pobedom, što se videlo u prenosu, bili su potpuno nezainteresovani za gol protivnika. Mlada Boleslav je takođe uprskala protiv Dukle, dok je Strongest sa izmešanom ekipom pobedio u gostima dosta jakog domaćina.

Betis je opravdao poverenje i pobedio ekipu Levante, za koju smo i rekli da je bolje da utakmice rešava za stolom nego da troše sredstva za putovanje. Boston, Midlsbro i Wigan su uradili ono što se i očekivalo od njih i ostvarili bitne pobede.

Dok su analize i mečevi za diskutovanje prošle odlično, gde su došle sve dvojke za ozbiljne kvote i jedan viner2. Ovde možete pogledati taj članak.

Mare i njegov softver su posle dužeg vremena zakazali sa strategijom Maretingale, ali to čovek i da im oprosti. Nekad i oni moraju da promaše nešto. Statistiku Mareta i njegovog softvera možete pogledati ovde, kao i statistiku Maretingale, koja je svakako u debelom plusu.

Na žalost ne može svaki dan da bude uspešan, ali kao i do sada nastavljamo dalje punom parom i idemo ka novim pobedama. Bliži se kraj prvenstva i utakmice su sve neizvesnije i više se ne zna ko kome daje bodove, što bi rekli ko pije, a ko plaća.

A sad da se pripremimo za Seriu A

Povrede i suspenzije za današnje mečeve:

Empoli v Fiorentina

Empoli: Costa (18/1 d), Mchedlidze (10/0 f)(obojica pod znakom pitanja), Livaja (18/1 f)

Fiorentina: Benalouane (0/0 d), Fernandez (18/1 m), Babacar (18/5 f)

 

Sampdoria v Udinese

Sampdoria: Correa (20/3 m, suspendovan), Cassani (20/0 d, suspendovan), Pereira (9/0 d), Carbonero (14/0 m), Sala (2/0 m)

Udinese: Fernandes (26/3 m, suspendovan), Merkel (1/0 m), Guilherme (5/0 m), Di Natale (22/1 f)

 

Torino v Atalanta

Torino: Avelar (6/0 d), Jansson (4/0 d), Immobile (12/5 f, drugi strelac)

Atalanta: Carmona (8/0 m), Diamanti (12/1 m)

 

Napoli v Verona

Napoli: Koulibaly (27/0 d), Higuain (31/30 f, prvi strelac), Mertens (27/2 f) (svi suspendovani)

Verona: Helander (21/2 d), Fares (11/0 f), Toni (19/5 f, prvi strelac)

 

Palermo v Lazio

Palermo: Vazquez (30/5 m, drugi strelac, suspendovan), Goldaniga (16/2 d), Đurđević (13/2 f)

Lazio: Hoedt (21/0 d, suspendovan), De Vrij (2/0 d), Basta (18/0 d), Radu (13/0 d), Braafheid (5/0 d), Konko (14/0 d), Mauri (10/1 m), Kishna (11/2 f)

 

Seria B povrede i suspenzije:

Calcio Como v FC Pro Vercelli

Calcio Como: Basha (7/0 m, suspendovan), Barella (11/0 m, suspendovan), Madonna (18/0 d, suspendovan), Cassetti (26/1 d), Scapuzzi (4/0 f)

FC Pro Vercelli: Bani (27/1 d), Coly (25/1 d), Rossi (16/1 m), Gatto (11/1 f)

Related Posts