Jučerašnji dan je bio odličan, jedna utakmica nam je donela ozbiljan profit već na početku meseca. Sad možemo opuštenije da stavljamo i naše analize.

Prvo moramo još jednom da pohvalimo korisnika Dušana koji je neumoljiv u svojim prognozama i ima 100% učinak, od 5 predloženih utakmica svih 5 su prošli! Još jednom sve čestitke!

Što se tiče jučerašnjih analiza, jedino ko je baš razočarao je Hanover, koji je posle 6 uzastopnih pobeda poražen i to ozbiljn opporažen sa velikih 4:1, što je i nas stavrno iznenadilo!

Sa druge strane rezerve Ajaxa su odradile posao za tri prognoze, čista pobeda, pobeda i više od tri gola, pobeda iz prelaza i više od tri gola (koju nismo uvrstili u našu prolaznost) kao i jedini predlog koji je pao za taj meč, a tu smo jurili već ozbiljniju kvotu od 3,40 nije prošao, pošto je na poluvremenu bilo 1:0, a mi smo jurili prelaz iz 1u1 i 2+ prvo poluvreme.

Venlo je očekivano pobedi sa više od jednog gola razlike i lagano odradio naš predlog.

Telstar, šta reći za njih, sem hvala im! Taj meč nam je već u prepodnevnim časovima delovao vrlo sumnjivo. Oni koji nas prate zaju da izuzetno retko predlažemo neki prelaz i jurimo takve utakmice, ali se jasno videlo da na ovom meču saradnja izbija oči. Zato smo i nagovestili da je moguće da na ovom meču, prvo dođe dvojka, pošto su gosti bili na redu da pobede, ali se to nije dogodilo, ali smo isto tako nagovestili mogući prelaz na ovom meču što je i prošlo i donelo zaradu od 240€!!!

Evo i nekoliko tiketa koje su nam zadovoljni korisnici poslali.