Nakon što smo se malo opustili, zbog pogođenog prelaza koji nam je doneo ozbiljan profit, rešili smo da nastavimo sa našim standradnim analizama. Juče obe naše analize su prošle bez većih problema, pa je tako Nica na koju smo predložili igru na pobedu domaćina, kao i Winner1 prošla lagano 1:0, a nakon tog meča Marsej je uz pomoć sve boljeg Pajea odneo konačno tri boda na domaćem terenu, i revanširao se svojoj publici jednom laganom pobedom od 2:0.

Pored ove dve analize koje su bile u zaključanoj sekciji, pokušali smo da jurimo još jedan prelaz, koji nam je za dlaku izbegao.

Lorient vs Tuluz – dva tima koja sarađuju bez ikakve dileme su juče odigrali meč shodno njihovim dogovorima, Tuluz je prvo poluvreme prosto pregazio domaćina i prvi deo utakmice je završen sa 0:1, da bi u nastavku utakmice, Lorient preuzeo potpunu inacijativu i vrlo brzo izjednačio u 66 minutu, da bi nakon toga promašio još jedno 4 fenomenalne prilike da postigne gol i da nam svima donese odličan profit. Tako da ostaje žal za ovim mečom, ali to je utakmica koja je i doigrana u principu šta bude!

Nastavljamo danas sa informacijama koje vam svakodnevno postavljamo a što se tiče naših analiza za danas ćemo videti kakva je situacija, pošto je četvrtak ubedljivo najgori dan za klađenje.

Srećno!