PametnoKladjenje
Analize
Jong Ajaks bez oba najbolja igrača

Mladi Ajaks je odlično počeo sezonu, ali se takođe trudi i da što bolje pripremi mlade kopljanike. Dva najbolja igrača mladog Ajaksa su već našli destinacije za pozajmice, najbolji strelac Ričairo Živković će ovu sezonu provesti u Utrehtu (izvor: https://www.fcutrecht.nl/zivkovic-op-huurbasis-naar-domstad/4),…

Mladi Ajaks je odlično počeo sezonu, ali se takođe trudi i da što bolje pripremi mlade kopljanike.

Dva najbolja igrača mladog Ajaksa su već našli destinacije za pozajmice, najbolji strelac Ričairo Živković će ovu sezonu provesti u Utrehtu (izvor: https://www.fcutrecht.nl/zivkovic-op-huurbasis-naar-domstad/4),  dok će drugi najbolji strelac Murić verovatno završiti u Peskari. Iako je iz Dinama (iz Zagreba) došao kao velika nada, nije se snašao u prvom timu Ajaksa, mada ruku na srce, nije ni dobio priliku. Svega 26 minuta za 40 utakmica, stvarno je malo za bilo koga.

Izvor: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=285620

U mladom timu Ajaksa je igrao sa mnogo više uspeha, ali mu je dosadilo da bude “u senci”, pa je rešio da ode na pozajmicu, u Peskaru, koja ima opciju da ga kupi za 3 000 000 eura. Kako će se snaći u Italiji, ostaje da vidimo, ali verujemo da će nastaviti dobre partije iz Mladog Ajaksa, pre svega jer igračima koji dođu iz Holandije mahom leži italijanska liga.

Den Boš večeras nema kadrovskih problema, posle povrede u odbranu se vraća i Fernandes, a kvota na Hendikep +1 na Den Boš je odlična – čak 1,80. Mislimo da to vredi probati, ipak je Jong Ajaks ostao bez dva ključna igrača i najboljeg strelca, dok Den Boš želi povratak u elitu. Nerešen ishod ili pobeda Den Boša donosi profit.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *