PametnoKladjenje
Prognoze
Jermenija vs Danska

PK misli da će ovo biti tvrd meč, s obzirom da na utakmica Danske reprezentacije ne pada baš mnogo golova, a i momenat da Danci žele ovu pobedu, neće se baš preterano zaletati. Svakako Dancima se ukazala druga prilika da…

Jermenija vs Danska
 • Grupa I, prošlo kolo Danska reprezentacija nije uspela kod kuće da pobedi reprezentaciju Albanije i odlepi se barem na kratko za tri boda. Reprezentacija Albanije ima utakmicu manje od Danaca a isti broj 

  Reprezentacija Albanije ima utakmicu manje od Danaca a isti broj bodova, ali je zato dans čeka težak meč sa Portugalcima. Tako da je Dancima pružena još jedna prilika da probaju da isprave, realno, ne uspeh protiv Albanije i pobede reprezentaciju Jermenije u gostima.

  Danci igraju solida fudbal, nisu bas u standardnoj formi, ali kako se pokazalo to ne mora ništa da znači. Svedoci smo da reprezentacije koje su pobeđivale u nisu prošle utakmice nisu juče uspele da pobede znatno lakšeg protivnika. Npr, Vels vs Izrael, Island vs Kazahstan…

  Danci sa osvojenih 11 bodova i dalje dele drugo mesto sa reprezentacijom Albanije i zaostaju samo bod u odnosu na prvoplasiranu reprezentaciju Portugala, ruku na srce i Albanija i Portugal imaju utakmicu manje.

  Forma Danaca u dosadašnjim utakmicama:

  04.09.15 EUR Denmark Albania 0 : 0
  13.06.15 EUR Denmark Serbia 2 : 0
  08.06.15 FRI Denmark Montenegro 2 : 1
  29.03.15 FRI France Denmark 2 : 0
  25.03.15 FRI Denmark USA 3 : 2

  Reprezentacija Jermenije je zakicana na poslednje mesto sa jednim bodom i 11 primljenih golova. Prošlo kolo su izgubili od reprezentacije Srbije sa 2:0 i nisu pokazali igru zgog koje bi Danci trebali da se plaše.

  Svakako u ovom meču reprezentacija Danske ima mnogo veći motiv, i sigurno mnogo više želi pobedu na ovom meču. Reprezentacija Jermenije nema šta da izgubi tako da će izaći na teren da se nadigrava sa Dancima.

  Forma Jermenije u dosadašnjim utakmicama:

  04.09.15 EUR Serbia Armenia 2 : 0
  13.06.15 EUR Armenia Portugal 2 : 3
  29.03.15 EUR Albania Armenia 2 : 1
  14.11.14 EUR Portugal Armenia 1 : 0
  14.10.14 FRI Armenia France 0 : 3


  PK misli da će ovo biti tvrd meč, s obzirom da na utakmica Danske reprezentacije ne pada baš mnogo golova, a i momenat da Danci žele ovu pobedu, neće se baš preterano zaletati. Svakako Dancima se ukazala druga prilika da da pokuša barem na kratko da se odlepe od reprezentaije Albanije, pa bi bio red i da je iskoriste. Kvota na pobedu gostiju je velikih 1,9.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *