PametnoKladjenje
Flash vesti
Jedan loš period, nešto na šta naši korisnici nisu navikli!

Jedan loš period, nešto na šta naši korisnici nisu navikli!

Šta reći za prethodnu nedelju? Sem da je bila jedna od najlošijih od kad postojimo, a postojimo i radimo dosta dugo. Izuzetno retko se dogadjalo da vežemo nekoliko dana sa ovoliko “čudnih” rezultata u našim analizama.

Reprezentativne obaveze ove nedelje, su većini kladioničara pokvarili bilans stanja. Jako mali broj mečeva i traženje parova na silu, su i doprineli da ovaj period bude izuzetno loš.

Kao i uvek pratili smo sve bitne činioce koji mogu ukazati da će neka ekipa ostavriti dobar rezultat, medjutim najveći problem je bio što su to bile nižerazredne lige slabo poznatih zemalja za koje je izuzetno teško naći neke bitne informacije, a kamoli napisati dobru analizu.

Korisnici koji nas prate već duže vreme, znaju da se ovakav period dugo nije desio i zato se izvinjavamo svima koji nas prate već duže vreme, a i novim korisnicima koji mogu steći pogrešan utisak o tome kako radi ovaj portal i ova grupa ljudi.

Vrlo je verovatno da će i sledeća nedelja biti dosta čudna, pošto je već duže vreme pravilo, da posle reprezentativnih obaveza, igrači se vraćaju u svoje matične klubove prilično umorni od utakmica koje su odigrali, pa nas neće iznenaditi ukoliko veći broj jakih klubova kiksne, pogotovo što se nakon redovnog kola u prvenstvima, ti isti igrači okreću najelitnijem takmičenju Ligi Šampiona.

Sve u svemu, verujemo da se ovakav period neće skoro ponoviti i da će vam naše analize, kao i statistika koju pripremamo svakodnevno za vas, kako bismo vam što više olakšali izbor šta da odigrate, pomoći kao i u prethodnom periodu.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *