Prvo želimo da se zahvalimo svim korisnicima koji su prepoznali naš trud i radi podržali ovu stranicu sa simboličnih 490.00rsd ili 4€ mesečno i na taj način omogućili da radimo i napredujemo…

Ako izuzmemo naše analize i predloge, pošto smo mi prvenstveno portal koji pruža informacije i skraćuje vaše dragoceno vreme, veliki broj korisnika sajta je shvatio da treba da koristi informacije koje postavljamo, a koje u mnogome mogu da pomognu prilikom izbora utakmica i da na taj način zarade odličnu svotu novaca što su i uradili. Drago nam je da većina korisnika ne čeka na gotovo već koristi informacije koje stavljamo da sami naprave odlična izbor i odigraju dobre tiket i sniglove.

Naše najbitnije kategorije koje vam u mnogome mogu pomoći prilikom izobra mečeva su:

Kao drugo želimo da se zahvalimo i korisnicima koji su se izuzetno istakli svojim prognozama, kao što su Dušan, Dražen Ezić, Hund Arandjelovac koji su se istakli odličnim analizama i velikom prolaznošću. Dušan je postavio 4 analize i sve četiri su prošleDražen Ezić postavlja fenomenalne analize utakmica sa odličnim opisima i dobrom prolaznošću, dok Hund Aranđelovac u poslednje vreme gađa odlične kvote, kao što je npr. sinoć pogodio kvotu 7.50 na Svonsi igrom 1&GG.

Što se tiče naših analiza utakmica, bilo je svačega! Bilo je dana kada smo prosto demolirali kladionice, a bilo je i dana kad baš nije išlo, što je potpuno normlano u svetu klađenja. Prosto nije realno za očekivati da svaka analiza prođe i da procenat uspešnosti bude 100%! Poslednjih para dana su bili kilavi, ali to je sastavni deo klađenja. Naše analize gledajte kao sugestiju, a ne kao sigurne tipove, pošto to ne postoji! A o tome kako vas varaju na fesju možete pročitati OVDE

U januaru smo ukupno postavili 125 kominacija za različite utakmice, uz pogođenih 85 kombinacija, što je procenat uspešnosti od 68%, a to nam je donelo čistu zaradu od 240,00€! S obzirom da je članarina 490,00 rsd ili 4€ mesečno, prošli mesec smo vam zaradili za ravno 60 meseci članarine.

Prolaznost i naše analize u januaru možete pogledati OVDE

Kreće novi mesec, a mi se nadamo da će korisnici pametno koristiti informacije koje stavljamo na sajtu i pokušati i sami da na osnovu povreda i suspenzija, činjenica dana, h2h statistike i sličnih informacija sastave dobre tikete ili singlove i da smanje utrošeno vreme za traženje najbitnijih informacija, kao i da će naše analize utakmica biti još bolje i uspešnije.

Srećno u februaru!

Tim,

PametnoKladjenje