PametnoKladjenje
Analize
Jamaica – Venezuela analiza utakmice

Jamaica - Venezuela analiza utakmice

Jamaica – Venezuela

Copa America / Početak05 Jun 2016, 23:00

Jamajka u svojim redovima ima nekoliko igrača iz engleskog prvenstva kao i iz MLS lige, tako da im neće biti problem da se prilagode terenu, a nekima će čak i biti kao da igraju na domaćem terenu. Poznato je da Jamajka igra malo defanzivniji fudbal, što je i logično s obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko odličnih defanzivnih igrača kao što su:

Wes Morgan (iz Lestera), Adrian Mariappa (iz Kristal Palasa) i Michael Hector (iz Redinga), što dovoljno govori o njihovoj odbrambenoj liniji. Uglavnom preferiraju formaciju 4-4-2 i jako teško primaju golove.

Sa druge strane Venecuela se ne može pohvaliti svojom formom. Poslednjih 10 utakmica se baš i nisu proslavili. Svakako Venecuela vredi više nego što pokazuju u poslednjim mečevima, ali sliku koju ostavljaju svakako nije za pohvalu.

Igrači kao što su Tomas Rincon iz  Malage, Luis Manuel Seijas iz Santa Fe i Salomon Rondon iz West Bromwich Albiona svakako imaju kvalitet da pokažu dosta toga, ali igrači Venecuele moraju da počnu da igraju kao tim kako bi nešto pokazali na ovom meču.

Naše mišljenje je da ova utakmica neće obilovati golovima, pogotovo kad se uzme u obzir odbrana Jamajke.

Ukoliko se Venecuela ne dozove pameti i počne da igra kao ekipa, teško da će na ovom meču pobediti i probiti dosta dobru odbranu Jamajke. Vrlo je verovatno da će na ovom meču biti mali broj golova i da kvota od 3,80 na Jamajku i nije baš realna, pa hrabriji mogu da probaju da traže iznenađenje na ovom meču npr. sa igrom DrawNoBet 1 koja plaća 2,80.

Ovo je daleko od neke sigurne utakmice ali je moguće iznenadjenje na ovom meču.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *