PametnoKladjenje
Prognoze
Jablonec vs Ajax

PK misli da će Ajax iskoristiti situaciju da Jablonec mora da juri rezultat i da će time biti dosta prostora za kontra akcije Ajaxa, koji imaju mnogo više evropskog iskustva dosta solidnu odbranu. Dosta velika kvota na pobedu Ajaxa nas…

Jablonec – Ajax
  • Češki Jablonec će pokušati da preokrene rezultat od 1:0 iz prve utakmice protiv Ajaxa. To im ne bi bio prvi put, već su to uradili protiv Copenhagena pobedivši ih sa 2:1. Sa druge strane Ajax želi da osigura mesto u grupi Lige evrope nakon što su propustili šansu da se dalje takmiče za grupu Lige šapmiona protiv  Rapid Vienna.

    Ekipa Frank de Boer-a nije bila preterano nadmoćna na Amsterdam Areni, i tek je u drugom poluvremenu iz penala došla u vođstvo koje je do kraja utakmice i zadržala. Svakako su zadovoljni jer na gostovanje idu bez primljenog gola, što im omogućava da ukoliko postignu jedan gol, ekipu iz Češke stave u gotovo ne izlaznu situaciju.

    Jablonec je u poslednjih pet mečeva imao dve pobede, dva nerešena sureta i jedan nerešeni ishod. Najupečatljiviju pobedu su imali prošlo kolo od 0:3 protiv Brna. Što je ujedno i njihova jedina utakmica u poslednjih pet mečeva da nisu primili gol.

    PK misli da će Ajax iskoristiti situaciju da Jablonec mora da juri rezultat i da će time biti dosta prostora za kontra akcije Ajaxa, koji imaju mnogo više evropskog iskustva dosta solidnu odbranu. Dosta velika kvota na pobedu Ajaxa nas prosto izaziva da probamo sa pobedom Ajaxa u ovom meču.

BITNO
  • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *