PametnoKladjenje
Izazov meseca
Izazov meseca X2015 – da li su to najbolji tipovi?

Klađenje na jedan gol po utakmici, Sveti Gral ili zabluda? Proverićemo!

Da li su ovo najbolji tipovi? Najbolji vid prognoze fudbalskih utakmica?

Svedoci smo krajnje iznenađujućih rezulata u poslednje vreme. Favoriti prilično često gube gotovo sigurne utakmice koje su prosto morali da reše u svoju korist. Samo juče smo videli kako je Čelzi izblamiran na sred Stamford Bridža, pa zatim Arsenal od Dinama i još mnogo sličnih utakmica, čini se češće nego ikad. Šta je karakterisalo te utakmice? Pa, na prvom mestu – veliki broj golova.

Postoje li prave kombinacije utakmica, gde će biti jedna ili više i gde će se gađati golovi? I da te prognoze mnogo češće donose zaradu nego što je odnose…proverićemo, a u tome će nam pomoći i naš specijalan sistem i softver koji je zasnovan na neuronskim mrežama.

Sigurno ste bezbroj puta čuli da neko ima neku taktiku u klađenju koja je 100% sigruna i 100% radi. To ne postoji, nikada nije postojalo i verovatno nikada neće postojati.

Ali ako je taktika generisanje profita uz proračunati rizik koji je umanjen kvalitetnim informacijama i dobrom obradom samog tipa. Na kraju, uvek postoji mogućnost, ma koliko minimalna ona bila, da se nešto desi. Na primer, verovatno nikada niko od nas nije video da neki tim veže niz od 5 utakmica rezulatom 0-0. Nije nemoguće, ali praktično blizu neverovatnog.

O čemu to ovde pričamo? Šta je izazov meseca? Pa, probaćemo nešto vrlo kreativno i ne previše teško. Početna banka će biti tačno 50 poena. Cilj izazova je pogoditi 31 utakmicu u nizu, i to ćemo uvek igrati na igru 0.5+, tj. prognoziramo da će na nekoj utakmici sigurno biti postignut barem jedan gol. Obzirom na to da je za ovu igru kvota uvek oko 1,05 – 1,15 u zavisnosti od ekipa, posle 31 utakmice bi trebalo da imamo tačno 1000 poena.

Ove prognoze će biti postovane skoro svakog dana i biće u okviru Izazova meseca.

Pa, da počnemo:

TIP 1 X2015:

Utakmica: Ajax vs PSV

Igra: Ukupno golova drugo poluvreme 0.5+

Kvota: 1.14

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *