PametnoKladjenje
Flash vesti
Iz Roterdama svi pognute glave

Sparta iz Roterdama pobedila sve utakmice kao domaćin

Kao što smo i obećali , da bi sutrašnji dan,u kojem preovlađuju utakmice Francuske i Holandske druge lige, bio što lakši kada odlučujete za koje ekipe treba igrati,odnosno koje treba u startu odbaciti,donosimo niz pojedinosti na koje verovatmo do sada niste obratili pažnju a vrlo su bitne.

Počećemo od Holandske druge lige (sezona 2015/2016):

Već pomenuta Sparta iz Roterdama kao domaćin odigrala je 9 utakmicana na svom terenu, pobedila je na svih 9,       a od 9 koje je pobedila 7 utakmica je pobedila sa prelazom 1-1. Posle Sparte dolazi VVV, na 10 utakmica kod kuće slavili su 7 puta(70%)  i značajno je još spomenuti Go Ahead Eages koji je kao domaćin od 10 utakmica pobedio na 6 utakmica(60%)

Kao domaćin najčešće gubi  Fortuna S, ona je na 10 utakmica pred svojim gledaocima izgubila 6 utakmica, a što je najčudnije i za nas kladioničare, kada je gubila najčešće je gubila u oba poluvrena, od 6 utakmica koja je izgubila,  na 5 utakmica je bilo iz 2-2.  Drugi najlošiji domaćin je PSV Am, oni su od 9 utakmica na kolenima bili 5 puta, kao i Emmen koji se 5 puta od 10 utakmica obrukao pred svojim navijačima.

Vrlo značajno je znati ko u Holandiji u goste ide sa belom zastavom. Treba znati i zapamtiti da je Stromvogels – Telstar u ovoj sezoni gostovao 10 puta i na 8 utakmica je bio poražen. O ovih 8 utakmica koje je izgubio u gostima na 6 utakmica je bilo iz 2-2. Drugi po spisku najlošijih gostiju je Almere Citu od 10 gostovanja sa 7 se vratio kratkih rukava,a još je značajnije da je od 7 izgubljenih 6 izgubio sa prelazom 2-2.

Francuska druga liga

Najbolji domaćin kod francuza je Dijon, od 11 utakmica kao domaćin pobedio je 8 puta(72,72%), na 6 utakmica bilo je 1-1, drugi dobar domaćin je Nancy na 10 utakmica slavio je 7 (70%)puta a na trećem mestu je Clemont od 11 utakmica svoje navijače obradovao je 7 puta(63,63%)

Upamtite ovo, pošto svi volimo da na domaćina odigramo keca, NAJLOŠIJI domaćin je Creteil, on je uspeo da od 10 utakmica pred svojom publikom izgubi 6 puta, neverovatnih 60% .

Kao gost najviše poraza sakupio je Nimes, na 10 utakmica izgubio je 7 puta (70%), isto toliko poraza u gostima nanizao je Bourg Peronnes a treći najlošiji gost je Sochaus, od 10 utakmica u gostima izgubio je 6, a  sve nas  je puno puta prodao i kući.

A sada specijaliteti francuske druge lige, nerešeni rezultati:

Najviše nerešenih utakmica kao domaćin odigrao je Valenciennes, od 10 utakmica nerešeno su odigrali 7, drugi je Nimes od 11 utakmica , nerešeno je odigrao 7 (63,63) , a treći je Paris FC sa 6  nerešenih od 11 mogućih pred svojim navijačima.

U gostima najveći bedem pred svojim golom pravi Tour on je od 11 utakmica u gostima 7 utakmica odigrao nerešeno ili (63,63%),  Paris FC je drugi po broju nerešenih rezultata u gostima od 10 utakmica 6 je odigrao nerešeno, a treći na listi timova koji su najviše odigrali nerešenih utakmica  u gostima je Niort koji takođe od 10 utakmica  odigrao 6.

Nadamo se da će ovo puno značiti kada se budete odlučivali šta večeras odigrati. U narednom periodu nastavićemo detaljne analize svih liga uz naravno i predloge .

Tag

Related Posts