PametnoKladjenje
Flash vesti
Oktopod nastavio svoj fantastičan niz, Inter rastužio sve, tripl za danas!

Inter iz Milana je juče lepo upropastio tikete i opravdao razlog zbog koga vam savetujemo da tikete i ne igrate, već maksimum dabl ili tripl. Odlična analiza kineskog prvenstva se lepo isplatila, a Demba Ba ne samo da je postigao…

Inter iz Milana je juče lepo upropastio tikete i opravdao razlog zbog koga vam savetujemo da tikete i ne igrate, već maksimum dabl ili tripl. Odlična analiza kineskog prvenstva se lepo isplatila, a Demba Ba ne samo da je postigao jedan već tri gola u ubedljivoj pobedi svog tima Sangaja Shenhue.

Ni Ajaks nije razočarao, dobio je sa hendikepom, a omaleni Buhbah je savladao prvi Regensburg za odličnu kvotu 4. Dalje jurenje većih kvota se nije isplatilo, Lugano je volšebno izgubio sa 0-6, dok je Čivas u Meksiku ipak odabrao ulogu favorita.

Da “italijane” prosto ne treba igrati ukoliko se ne zovu Juventus potvrdilo se i ovog vikenda, Novara nije mogla da pobedi oslabljenu Salernitanu koja je na začelju, ali je ipak najviše zaboleo nesposobni Inter koji nije mogao da dođe do pobede protiv Torina. Igrali su loše, dok je bio aktuelan nerešeni rezultat dobili su čak dva crvena kartona i naravno izgubili. To je stvarno šteta jer su time srušili i naš tripl za koji smo smatrali da će izbeći iznenađenja juče (Napoli, Sevilja i sl.). Šangaj i Ajaks su lagano pobedili, ali Inter je bio previše slabašan.

Nirnberg je očekivano srušio tradiciju i zabeležio ubedljivu pobedu, a time opravdao očekivanja svih nas.

Ono što je postojano kao stena, to je Oktopod. Suvereno nastavlja da konstantno lomi, melje i kida, programiran da izbegava mečeve 4 najjače lige u 90% posto slučajeva, beleži neverovatan uspeh već skoro dva meseca svaki put kada odigra. Njegovu statistiku svi mogu pratiti ovde, a biće apdejtovana u toku dana sa jučerašnjim mečevima. Juče je pogodio četiri od pet mečeva, kao i tripl (možete pogledati ovde)  i time doneo odličan profit svima koji ga prate. Oktopod ne izbacuje mečeve svakog dana, ali je do sada toliko dobar da je zabeležio SAMO TRI DANA u minusu, od koga su dva minusa bila prilično mala, dok je samo 19.02.2016. obeležen kao dan koji je bio u pravom minusu kada su odigrane dve dvojke. Posle toga, Mare je jednostavno smanjio broj prognoziranja pobeda gostiju jer to dosta utiče na prognoze. To se manifestovalo i juče, prošle su pobede domaćina: Šangaj, Estoril, San Lorenco i Brizbejn, dok je jedina dvojka bio Indenpendiente koji je odigrao nerešeno. To naravno nije mnogo smetalo da tripl duplira novac jer je odigran Viner.

Videćemo da li će Oktopod nešto izbaciti i danas, rekli smo da Mare daje predloge softvera Oktopod samo kada je verovatnoća preko 75% za pobedu. Inače, Oktopod daje predloge svakog dana, ali jednostavno sigurnost mečeva nije zadovoljavajuća po zadatim kriterijumima (ispod 75%). Istina, razmišljamo da izbacujemo sve predloge Oktopoda do 50% sigurnosti svakog dana, čisto da ima o čemu da se razmišlja, Mare je čak napravio posebnu aplikaciju koja bi radila samo to, ali i dalje nije siguran da li je to pravi potez i da li bi to rušilo vanserijski renome ovog fantastičnog softvera koji je juče zabeležio dobit od 302 poena! Brizbejn je doneo plus od 40, Šangaj od 50, Estoril od 110, San Lorenco od 95 i dabl od 107 poena, dok je Independiente doneo minus od 100 poena.

Šta mi mislimo za danas? Pa, verujemo u tripl gde Red Star ne bi smeo da izgubi od Pariza, takođe da Bari ne bi tebalo da izgubi od Ćezene, dok bi Porto morao da postigne gol u drugom poluvremenu:

Red Star v Pariz W1 @ 1,25

Bari v Ćezena W1 @ 1,49

Porto v Tondela (Tim1 daje gol u drugom poluvremenu) @ 1,13

Za ukupnu kvotu 2,10

Šta vi mislite? Recite nam na našoj Fejsbuk stranici.

Related Posts