PametnoKladjenje
Prognoze
Interesantne utakmice danas

I dalje katastrofalan izbor u fudbalu, svi jedva čekamo vikend i početak svih svetskih liga. Juče smo uspeli da ubodemo hendikep u nemačkoj trećoj ligi, kao i da vas upozorimo za Bristol koji je izgubio, dok Optimus nije imao sreće,…

I dalje katastrofalan izbor u fudbalu, svi jedva čekamo vikend i početak svih svetskih liga. Juče smo uspeli da ubodemo hendikep u nemačkoj trećoj ligi, kao i da vas upozorimo za Bristol koji je izgubio, dok Optimus nije imao sreće, a kako i bi, pored onakvih utakmica. Neke, uglavnom Evropske lige, su pri kraju, neke tek počele, pa ćemo se svi prilagoditi u skladu sa tim. Neke su tek počele, kao na primer Irska i Švedska, pa ćemo vas pobliže upoznati i sa njima, kao što smo to već uradili sa:

MLS Liga – Pregled

Kineski fudbal, sve što bi trebalo da znate!

U moru loših utakmica jedna se ipak danas izdvaja:

FUS Rabat Olympique Khouribga

Rabat je čisto “domaćinska” ekipa, dok su gosti poslednji. Rabatu su bodovi neophodni za kvalifikacije u Afričku Ligu Šampiona dok su gostima bodovi potrebni da ne bi ispali iz lige. Pa opet, iz svake lige mora neko da ispadne, a Rabat je dokazao da je ozbiljan kandidat za drugo, pa možda čak i prvo mesto, na poslednjih 6 utakmica kod kuće nisu izgubili dok su četiri pobedili. Ono što ovaj meč izdvaja je svakako kvota na pobedu domaćina koja je čak 1,80. Kada se sagleda sve, kvota od 1,80 dođe prilično nerealna uzevši sve u obzir, pa je logičan izbor danas. Opet, pažljivo i bez velikih ulaganja, o ovim timovima ne znamo mnogo i Rabat pominjemo samo zato jer od fudbala nema mnogo šta, a kvota i šanse da pobedi su prilično dobre.

Related Posts