NAPOMENA: Na osnovu ankete koju ste popunili ipak je odlučeno da se zadrži kategorija analiza utakmica koja će biti dostupna svima, ali se neće uzimati u obzir za prolaznost naših tipova i spec info kategorije.


Vizela – Varzim 1:2 prošla igra na veći broj golova

Football / Por. Other / Kick off: 07 Jan 2017, 21:15

Vizela je dovela novog trenera koji forsira napadački stil igre, pa se očekuje da na svom debitantskom meču to i pokaže i počne da navikava svoje igrače na takav stil igre.

Pa se očekuje da ovo bude jedan otvoren meč, jer je logično za očekivati da će igračima Vizele trebati malo vremena da se naviknu na takav stil igre. Na ovom meču je vrlo verovatno da će biti golova, pošto će ofanzivni stil igre koji se očekuje kod domaćina ostaviti dosta prostora i gostima za kontranapade. A kad se pogledaju poslednjih pet utakmica koje je Vizela igrala na domaćem terenu, jasno se vidi da im odbrana nije jača strana.

Tako da nas ne bi mnogo iznenadilo da na ovom meču obe ekipe postignu barem po gol.


Napoli – Sampdoria 2:1 prošla igra GG

Football / Ita. Serie A / Kick off: 07 Jan 2017, 20:45

Napoli će ovaj mesec imati velikih problema u odbrani, pošto su Koulibaly i Ghoulam otišli da igraju Afrički Kup, dok je Raul Albiol suspendovan pošto je dobio žuti karton na meču sa Fiorentinom. Takođe neće moći i da računaju na Сhiriches.

Mečevi Napolia obiluju golovima, na poslednja 3 meča je bilo 13 golova, a na poslednjih 5 mečeva protiv Sampdorije je bilo GG, takođe Sampdorija je postigla gol u gostima na 8 od 9 utakmica.


Brentford – Eastleigh 5:1 kao što smo i očekivali, domaćin je demolirao goste

Gosti na ovom meču su velikim problemima, prosto nam nije jasno ko će igrati za njih na ovom meču. Tako da je vrlo izvesno da će domaćin pobediti ovaj meč uz dva data gola ili sa hendikepom.

Informacije o ovoj utakmici možete naći na stranici sa IZAZOVIMA


Penafiel – SC Olhanense 4:0 Domaćin je iskoristio izostanke gostiju

Football / Por. Other / Kick off: 07 Jan 2017, 16:00

Gosti su u velikim kadrovskim problemima za ovaj meč, naime neće moći da računaju na sledeće igrače:

J. Coubronne (D 18/1)*, Tiago Barros (M 18/4)*, Kiki (D 13/0)*, Joao Oliveira (M 12/1), M. Ricci (G 7/0). Dok je pod znakom pitanja: F. Virga (D 12/0).


Bolton Wanderers – Crystal Palace 0:0 Kristal nije uspeo da zabeleži pobedu

Football / Eng. FA Cup / Kick off: 07 Jan 2017, 16:00

Bolton Wanderers neće moći da računa na: M. Howard (G 17/0), L. Trotter (M 15/1), M. Davies (M 5/0)

Crystal Palace neće moći da računa na: W. Zaha (M 19/4), С. Benteke (A 18/8 top scorer), J. Puncheon (M 18/0), S. Dann (D 15/2 cap), J. McArthur (M 15/5), W. Hennessey (G 11/0), S. Mandanda (G 9/0), C. Wickham (A 8/2), P. Souare (D 3/0), Z. Fryers (D 8/0), B. Sako (M 4/0)

Sam je čak i izjavio da i on sam ne veruje u pobedu Krital Palasa na ovom meču, pogledajte OVDE


Birmingham City – Newcastle United 1:1 Njuka nije uspela da zabeleži pobedu

Football / Eng. FA Cup / Kick off: 07 Jan 2017, 16:00

Rafa Benitez je izjavio da će dati šansu igračima koji do sada nisu imali prilike da se pokažu, a pored toga Rafa neće moći ni da računa na tri igrača koja su otišla da igraju Afrički Kup a to su: Diame, Mbemba i Atsu

Dok Birmingem neće moći da računa na: J. Maghoma – Afrički Kup