PametnoKladjenje
Prognoze
Informacije za danas

Ako smo nešto naučili od Mareta i Optimusa, to je da se ne bi trebalo kladiti baš svakog dana. Danas ni Oktopod nije pronašao odgovarajuće mečeve. Ali, Mare je previše proračunat, a svi vi koji biste i danas želeli da…

Ako smo nešto naučili od Mareta i Optimusa, to je da se ne bi trebalo kladiti baš svakog dana. Danas ni Oktopod nije pronašao odgovarajuće mečeve. Ali, Mare je previše proračunat, a svi vi koji biste i danas želeli da odigrate nešto, evo bitnih informacija za neke mečeve. Sutra će biti mnogo bolji dan za kladjenje, danas je maksimum neki maleni tiket, više za gledanje utakmica.

Prva interesantna utakmica je iz Turske, gde Sivas dočekuje Kasim. Kasim je siguran u gornjem delu tabele, dok se Sivas grčevito bori za opstanak u ligi. Ono što je interesantno to je da je trener Kasima Rıza Çalımbay rođen u Sivasu i da je trenirao taj tim od 2010. do 2013. i ta činjenica je već pokrenula kuloarske priče da će Kasim danas malo “podići ručnu”. Svašta je moguće, ne bi iznenadio ni neki prelaz 2-1, jbg, Turska je to, da neki uzmu kintu, a neki bodove, kad su već “dobri”. Činjenica je da i Kasimu danas fali 4 bitna igrača, od kojih je jedan ubedljivo najbolji, kao i najbolji strelac Deridjok. Fale im:  levi bek Veigneau, srednjaci Pavelka i Jilmaz, i napadač Derdiyok.

Druga utakmica je svakako Midjuland koji ne bi smeo da omaši priliku i najzad podigne formu protiv Hobra. Kvota je mala, a prelaz i hendikep nije baš siguran jer Midjuland baš neefikasan.

U NBA, Hjuston ne bi smeo da izneveri protiv mnogo oslabljenog Memfisa, kao što bi u NHL-u i Anahajm trebalo da se vrati u formu posle 3 poraza za redom koji su prekinuli njihovu nestvarnu seriju pobeda.

Malo je nerealna kvota na Luštenau protiv LASK-a, LASK ne bi trebalo da je favorit ovde, fale im četiri standardna igrača, a kvota na Luštenau DRAW NO BET je čak 2,30. U Mocartu je kvota pre sat vremena bila 3,20, a sada je već 3,20, dok je online 2,80. Vi ćete u nekim kladionicama sigurno naći i veće, jer sigurno nisu oborili svi, tipa 3,30, ali ne rizikujte previše, motivacija sigurno neće biti na nivou.

Austria Lustenau: Tursch (15/0 m, doubtful)

LASK Linz: Erbek (10/0 d), Wiesinger (14/1 d), Ranftl (18/1 m), Cabrera (15/0 d), Hager (2/0 d)

Bezbedniji put bi možda bio 3+ na ovoj utakmici koji plaća baš mnogo, kvota je čak 2,00, a ova dva tima čak 9 utakmica za redom nisu odigrali 0-2 u poslednjim susretima.

Meč koji baš upada u oči je Targu – Dinamo u Rumuniji, gde Targu ima čak četiri suspendovana i jednog povređenog igrača:

ASA Târgu Mureș: M. Constantin (4/0 d, SUSP), Voiculeţ (11/0 m, SUSP), Ramiro Costa (16/4 m, drugi strelac, SUSP), Ţucudean (3/1 f, SUSP), Balić (19/0 d)

Dinamo Bucuresti: Filip (22/2 m,SUSP), Moldoveanu (2/0 f), Batin (3/0 f)

Dinamo je već izneverio protiv Konkordije u Kupu, ali moramo napomenuti da ovaj meč smrdi samo tako. Prvo je kvota jutros bila 1,90 na Dinamo, pa je pala na 1,60, pa je sada odjednom porasla na 1,85. Vrlo čudno, obično se to dešava kada kladionice žele da odvrate ljude od favorita, ali i kada legnu prevelike uplate na suprotan ishod. Dinamu svakako pobeda mnogo treba, dok domaćinima i ne baš.

Kao što vidite, za sada sigurnijih utakmica baš i nema, tako da mi danas nećemo ništa igrati, bar ne za sada sem ovog tiketa za mali ulog:

Midjuland 1 @ 1,30

Dinamo Bukurešt 2 @ 1,85

LASK Winer 1 @ 2,30

Anahajm 1 @ 1,70

Šta vi mislite?

Izvor za I&S: Injuries&Suspensions

Tag

Related Posts