PametnoKladjenje
Prognoze
I danas predlog iz Turske

Juče je predlog iz Turske lige sa X na poluvremenu i X-1 kraj prošao savršeno, u toku večeri i noći ste poslali još dosta predloga, a najmanje vas 10 je poslalo ovaj meč! Kao i juče, ovaj se sviđa i…

Juče je dan počeo savršeno, odličan predlog za Turski meč Barakhesir – Kajzeri gde je pošlo i X prvo poluvreme i 0-2 i prelaz X-1. Nažalost, dan se nije tako i završio, ali falilo je jako malo. Ali, šta sad, već danima je svaki dan u nizu odličan i profitabilan, mora nekad da se desi i dan kada će biti polovično, a najbitnije je da se ne gubi. Čak smo i mi juče bili bez nekog profita.

Sa našim predlozima smo bili na nuli, jedan viner je prošao i vratio novac (Klermon) , dok nas je Top Oss iznenadio i ubedljivo izgubio. Obzirom da su kvote bile oko 1,95, tu smo zabeležili mali gubitak.

Oktopod kao Oktopod, prosto ne može da bude u minusu. Mada je juče i on bio tačno na nuli. Juče je opet pogodio 3 od 4 utakmice, a falilo mu je jako malo za 100% učinak i ogroman profit. Što se golova tiče, odabrao je definitivno pravu utakmicu, obzirom da je na utakmici Emmen-a bilo čak 11 golova (5-6). Ono što je najviše razočaralo nas, defintivno je razočaralo i Mareta, a to je Okser. Oktopod tu nije izgubio ništa jer predložio Draw No Bet, a rezultat je bio 2-2. Ali ostaje žal za kvotom, pa i za konačnim ishodom koji je išao iz prelaza, vodio je Okser 1-2, ali onda dobijaju crveni karton i primaju gol pred sam kraj meča. Utakmicu iz NBA je Otkopod lagano pogodio i time produžio niz predloga iz NBA bez promašenog para. Da, još uvek ni mi, a ni Oktopod nismo promašili NBA prognozu. A onda, ono što stvarno trenira živce, Oktopod je predložio keca na Anahajm noćas, a Anahajm je i pobedio, ali tek u produžetku, a ovog puta (prvi put do sada) Oktopod nije predložio igru Money Line, tj. da se važi pobeda u produžetku ili na penalima, tako da mu je to promašaj i jedini meč juče gde je izgubio novac.  Baš mu je malo falilo, čak ni Oktopod nije imao sreće juče jer je baš to falilo za odličan profit, tako da je sada u ukupnom skoru 21 pogođena uktamica i 7 promašenih.

Iako smo uhvatili X pp i prelaz na Kajzeriju, probalo se malo i sa Okserom, kao i sa Karlsrueom (što je opet bilo malo nesrećno, Karlsrue je poveo, pa Union Berlin izjednačio, pa zatim Union dobio crveni karton i sa igračem manje pobedio, što je oborilo čak i Draw No Bet igru.). Tako da, što se juče tiče, neki minimalni profit je bio, ali potpuno zanemarljivo. Ali mora uvek biti i takvih dana, naročito jer već desetak dana svakog dana “cepamo” i svaki Spec Info je prošao. 😀  O Oktopodu da i ne pričamo. Ali, ponavljamo i to opet, mi nemamo 100% sigurne utakmice. Niko ih nema. Mi mislimo da definitivno imamo najbolje analize, predloge i informacije, dojava na Internetu ne postoji. Uvek će biti neki slabiji dan, bitno je da je,  kao na primer sada, od prošlog vikenda svakog dana bilo fantastično, juče nije, ali dobro, i kada je loš dan kao juče, mi ćemo verovatno biti na nuli ili tu negde, a ne u debelom minusu.

Na napomenemo još jednom, pazite se likova koji postuju po stranici sa svojim “predlozima” i “dojavama” svi ste videli, juče je neki lik postovao da je Newels Old Boys sigurica i da igramo i da je on stavio 150e. Kada smo ga pitali zašto, on je napisao da je sigurica i da ne mora da objašnjava i da ćemo videti. Kao što ste videli, to naravno nije prošlo, a on je obrisao svoje komentare, mada ih je većina vas videla. Što verovatno znači da će pokušati opet i da će onda nekom naivčini tražiti novac ukoliko prođe. Još jednom ponavljamo, dojave i slično na Internetu i Fejsbuku NE POSTOJE!!! Postoje samo dobre informacije ili “viđene” utakmice kao Kajzeri sinoć ili Rad – Novi Pazar prošle subote kada smo uhvatili tačan rezultat. Ne padajte na te fore, ponavljamo to svakog dana.

A sad, ono najbitnije, od sinoć nam inbox gori, a mnogo vas je poslalo jednu te istu utakmicu.

Utakmica u pitanju je opet u Turskoj, a radi se o Mersin v Konja, gde je kvota na domaćina čak 2,90. Zašto je to bitno? Pa, normalno, ne znamo sigurno jer ne znamo nikoga ko igra u Mersinu ili slično, ali ako je nekada neka utakmica delovala kao da se igra “3za3” to je definitivno ova. Prosto je neverovatan pogled na njihove međusobne susrete:

mersin konja

Sad, koliko je sigruno? Stvarno ne znamo, isto koliko je bio i Rad prošle subote, jednostavno ne možete znati iako sve deluje da će biti tako. Kvota na Mersin je 2,90 tako da je svakako vredno rizika i mi ćemo odigrati to kao i Kajzeri juče i ostale slične mečeve jer uglavnom prođe. Naravno, nećemo siliti, jer sa “turcima nikad ne znaš”, ali ovakav H2H skor je svakako fascinantan ukoliko nisu nameštali, nema šta. Prognoze se upravo spremaju, kao i povrede i suspenzije, a možda bude i Spec Info.

SVE INFORMACIJE O ČLANARINI I PLAĆANJU 300 dinara mesečno pogledajte ovde.

 

Tag

Related Posts