PametnoKladjenje
Prognoze
Hrvatska U19 vs Belgija U19

Prijateljska utakmica mladih reprezentacija, Hrvatske i Belgije, igra se ranije, još oko pola 11, pa obratite pažnju. Ono što na ovom meču upada u oči to je da je kvota na 3+ jako dobra, negde čak i 2.28. Uzevši u…

Prijateljska utakmica mladih reprezentacija, Hrvatske i Belgije, igra se ranije, još oko pola 11, pa obratite pažnju. Ono što na ovom meču upada u oči to je da je kvota na 3+ jako dobra, negde čak i 2.28. Uzevši u obzir da je ovo prijateljska utakmica, da će se odbrane igrati slabije, a da će se pažnja više poklanjati organizaciji napada i taktici kao i u svakoj prijateljskoj utakmici, dolazimo do zaključka da postoji odlična šansa za 3+. Moramo uzeti u obzir i to da su ovo dve ofanzivne ekipe koje više igraju napadački fudbal. Po nama, ovde je ogromna šansa da padne barem tri gola i sigurno ćemo pokušati za kvotu 2.28.

Juče su takođe igrali istu utakmicu, danas će biti promenjeni sastavi. Hrvati često igraju 3+ u prijateljskim, u principu, samo juče nisu odigrali. Juče je bilo samo 1:0, tako da verujemo da će se i Belgijanci danas malo opustiti. Ipak, ovo je prijateljska utakmica mladih reprezentacija, pa ne preterujte sa ulozima.

Tag

Related Posts