PametnoKladjenje
Premium info
SPEC INFO – Cruzeiro v Atletico

Kruzeiro odmara igrače večeras!

Vrela informacija stiže iz Brazila, gde se igra utakmica Kruzeiro v Atletiko. Atletiko je trenutno prvi u grupi, ali je trener Kruzeira suspendovan, a izjavio je da će na ovoj utakmici odmarati većinu igrača.

Izvor: http://www.cruzeiro.com.br/index.php?section=conteudo&id=8739

Kruzeiro će na ovoj utakmici biti bez Fábia (6/0 prvi golman), Alisson (6/2 m), De Arrascaeta (5/2 m), Bruno Rodrigo (4/0 d), Henrique (6/0 m), Romero (3/0 m), Mayke (4/0 d), Dedé (4/0 d), Judivan (0/0 f), Willian (4/0 f), Marcos Vinícius (3/0 m), Rafael Silva (4/1 f)

Atletiko bez: Léo (3/0 d, SUSP), Vinícius (6/2 m), Sidcley (6/0 f)

cruzeiro

Proverili smo i informacije na sajtu Kruzeira, definitivno će večeras istrčati kombinovani tim, tri igrača, uključujući i golmana će večeras debitovati za prvi tim, dok će na klupi sigurno biti još dva debitanta za koje se ne zna da li će igrati. Ostatak tima će uglavnom činiti rezerve.

Ono što je najbolje, kvota na goste je čak 3,30, što bi značilo da je DRAW NO BET 2 idealna opcija za celih 2,40. Naravno, NAPOMINJEMO, ovo ne znači da će Atletiko večeras sigurno pobediti ali definitivno imaju dobre šanse, a verujemo da neće izgubiti. Znamo da mislite da je SPEC INFO “Alfa i Omega” ovog sajta jer je skoro svaki prošao i ima prolaznost preko 90% i dolazi samo par puta (nekada i jednom nedeljno), a prošlo je pet poslednjih u nizu. Ali, to ne znači da će Atletiko večeras sigurno dobiti. Nije dojava. Nije nameštaljka i nije 100% siguran meč. To ne postoji na Internetu. Samo informacija je 100% sigurna. Tako da, oprezno, DRAW NO BET 2 za čak 2.40 deluje kao dosta dobra opklada.

Tag

Related Posts