PametnoKladjenje
Prognoze
Hokej završnica

Hokej večeras u centru pažnje!

Hokej će biti užasno popularan večeras. Gledali smo dugo danas…baš dugo, tražili smo što sigurnije utakmice, upoređivali sve moguće kriterijume. Na kraju smo se odlučili za ove mečeve i verujemo da bi moralo da prođe barem dva od tri meča što bi bilo dovoljno za profit.

Prva utakmica je iz NHL-a, gde suvereni Kapitalsi dočekuju najslabiji tim lige, Listove iz Toronta protiv kojih uspešno igramo već nekoliko puta, a razlog je jasan, jednostavno su ove sezone preslabi za ovo takmičenje.

Vašingtonu ne može da igra samo J. Carlson (47/6 d), dok Toronto i dalje ima prevelike probleme sa povredama, toliko da ni njihov trener prosto ne zna ko će večeras na led.

Toronto Maple Leafs: P. Parenteau (60/16 f, drugi strelac), S. Robidas (0/0 d) (neizvesni), J. Lupul (46/11 f), B. Froese (50/2 f), T. Bozak (47/10 f), J. van Riemsdyk (40/14 f), M. Michalek (0/0 f), N. Horton (0/0 f)

hokej

Kvota na Vašington je 1,60 i iskreno ne vidimo šta bi trebalo da se desi sem da Vašington kompletno izvede rukije, pa da oni ovo ne dobiju.

Druga utakmica se takođe odnosi na hokej, u pitanju je Anahajm protiv Montreala. Anahajm je trenutno u nestvarnoj seriji, najboljoj u obe konferencije, od poslednjih 17 utakmica dobili su čak 15 i to 15-1-1. Monteal večeras ima mnogo problema sa povredama, neće im igrati N. Beaulieu (56/2 d), D. Desharnais (57/9 f), T. Gilbert (45/1 d), J. Petry (51/5 d), B. Flynn (55/4 f), D. Carr (19/5 f) i C. Price (12/93.7% Saves) koji je prvi golman. Anahajm ima par neizvesnih izostanaka S. Despres (19/0 d), B. Pirri (0/0 f), C. Stoner (35/1 d), C. Stewart (47/8 d), dok je S. Horcoff (45/6 f) jedini sigurno van stroja jer je suspendovan. Posle ove utakmice Anahajm putuje u goste LA Kingsima za direktnu borbu za prvo mesto u Pacifik diviziji za kojima zaostaju dva poena i ova pobeda im je jako bitna da ne bi putovali sa zaostatkom jer će tu utakmicu jako teško dobiti, možda će čak i završiti svoju fantastičnu seriju od 8 pobeda u nizu. Kvota na Anahajm je 1,80, ali mi ćemo odigrati na njihovu pobedu uključujući produžetke i penale koja plaća 1,50.

Treći meč je iz engleske Premijer lige, meč u kome Liverpul dočekuje Siti. Iako tako možda ne deluje na tabeli, Siti i dalje ima odlične šanse za titulu. Imaju utakmicu manje od Totenhema i 7 bodova zaostatka, tako da je njima večeras ovo meč sezone, meč koji bukvalno ne smeju da izgube, jer ako se to desi, a Totenhem dobije, završili su sa snovima o tituli. Kvota na Siti je ogromna, čak 2,70, ali je mnogo bolji izbor Draw No Bet, tj. Viner za čak 1,95 jer mi prosto ne verujemo da će Siti ovaj meč izgubiti. Pobeda je svakako teška, ali ne verujemo da će doživeti poraz.

I jedni i drugi imaju problema sa povredama:

Liverpulu su NEIZVESNI Sako (17/0 d), Staridž (6/3 f), Lovren (16/0 d) i Škrtel (17/1 d) (Škrtel ne igra već neko vreme, dok se Staridž skoro oporavio od povrede), dok sigurno neće igrati Leiva (20/0 m), Rositer (1/0 m), Gomez (5/0 d), Ings (5/2 f) i Stjuart (1/0 d).

Za Siti, Jaja Ture je neizvestan (24/5 m), a sigruno neće igrati Delf (12/2 m), De Brujne (19/5 m) i Samir Nasri (7/1 m).

Tag

Related Posts