PametnoKladjenje
Analize
Gosti desetkovani, domaćin odličan, kvota 1,80!

Odlična prilika za domaću ekipu da iskoristi baš sve u svoju korist. Požurite, kvota će leteti dole! Gostima ne igra čak 10 igrača, najbolji strelac, bez motiva su, a kvota na domaćina je odličnih 1,80!

Sonderjiske je u odličnoj formi, a ide im u korist i činjenica da je Esbjerg totalno desetkovan. Domaćin je drugi na tabeli i ukoliko loše odigraju sledećih par kola, mogu svoje kvalifikacije dovesti u pitanje. Štaviše, do kraja ima još čak 6 kola, mogu biti i šampioni.

Esbjerg je užasan ove sezone i neće ispasti iz lige samo zato jer je Hobro baš očajan. Pored toga, u ovoj utakmici će im faliti čak tri suspendovana igrača Daniel Stenderup (25/0 d), Bjørn Paulsen (20/2 d), Mohammed Fellah (16/0 f).

Pored njih, povređeni su i Andreas Nordvik (0/0 d), Ryan Johnson (4/0 d), Victor Palsson (2/1 m), Emil Lyng (10/0 m), Magnus Lekven (25/2 m), Jacob Sørensen (0/0 m), Robin Söder (12/4 f, najbolji strelac).

Šta reći za tim kojem je najbolji strelac postigao 4 gola? Verujemo u pobedu domaćina, gosti stvarno nemaju za šta da igraju, a utakmica se igra u 18h u Danskoj Superligi. Sonderjiske 1 @ 1,80!

 

Related Posts

10 Comments

 1. 29dule

  Vec su skinuli na 1,6

  • samidz88

   Koliko traje clanarina.uplatio sam preko sms 29.04.2016 a vec mi istekla

   • Admin

    7 dana, piše vam da je u pitanju nedeljna članarina. Preko uplatnice i ostalih vidova uplata je mesec dana.

 2. MarkoFaca

  Kod mene 1,65 ali sam ispratio 1&2+ za 2,10

 3. Planinar

  Vaše članstvo je isteklo. Molimo vas da obnovite članstvo.

 4. German

  Hoce li to clanstvo u skorije vreme da se produzi? Poslao sam kod pre dva sata…

   • BeniBeni

    ja sam platio clanarinuzasto nemogu gledati

    • Admin

     Zato što ste imali dva naloga, pa vam je uključen onaj gde sa kojim ste se prvi put registrovali. Sad vam je upaljen ovaj novi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *